hayalkdr Kızlar gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı reglim 2 gün geciktiğinden şüphelendim daha önce yaşayan varmı erken gebelik sonucunda böyle oluyormu? ( eğer test doğru ise 2 hafta 1 günlük gebeliğim)
Seymamuge hayalkdr benim öyleydi reglimin ilk günü yaptım çok silik çıktı hemen test yaptırdım 3-4 haftalık çıkmıştı
Pcoslubiranne hayalkdr adetiniz geciktiyse 4+2olmaniz gerekiyor. 2+1 gebelik diye bir sey olmaz.silik de olsa cift cizgiyse gebelik vardir.hayirli olsun.
Seryy Pcoslubiranne erken test ile 10 günlük bile bakılıyor 2+1diye gebelik de var yani. Çizgi varsa silik de olsa hamilesin bende 17.gün erken testle 2.çizgiyi görmüştüm.. hayalkdr
Seryy Pcoslubiranne gerçi adetim gecikti demiş benim adetime 1 hafta vardı o ara. Yani zamanını biliyordur ondan 2 hafta demiştir yoksa dediğiniz gibi son adete göre hesaplanıyor bilsen bile hayalkdr
Suleasyaa Adetim gecikmeden erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı. Hemen Acile gidip beta baktırdım 34 tü beta yani daha minnacikti. Geç döllenme olmuş. Suan 34 haftalık gebeyim
Asyapolat80 Suleasyaa merhaba ben de adetim gecikmeden normal gebelik testinde pozitif çıkmıştı sonra kan verince 51 çıkmıştı değerim acaba benim de geç döllenme olmuş olabilir mi
Asyapolat80 Suleasyaa şu an normal şartta 4+5 haftalık görünüyor yani geç döllenme olduysa hafta daha mı fazla oluyor acaba keseyi görebilir miyim acaba
Pcoslubiranne Seryy bende ondan dedim zaten. Gebelik 15 gunde olusur ama 1 haftalik ya da 2 haftalik diye gecmez.
Nisaanuur hayalkdr benim de öyleydi silik çıktı hemen gidip kan verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🥰 şimdi 6 haftalığız 🐣
diamond2635 hayalkdr canım adetin 2 gün geciktiyse son adet tarihinin ilk gününden itibaren hamilesin evet.Erken yapılan testlerde de 2. Çizgi silik çıkar doğru.Hayırlı olsun hemen beta hcg ber 🥰