Edacevik Kızlar 19 haftalığım ama benim kuzu icimden cıkacak sanki bu haftada bu kadar hisseden varmı benim gibi tekmesini disardan görebiliyorum😂sabahları tekmelerle uyanıyorum cok mu hareketli cocuk olucak acaba
Melike Edacevik ay maşallah 🤩 ilk gebeliğiniz mi ? ben 21. Haftamda hissettim. Minik pıt pıt şeklinde şimdi yine pıt pıt yapıyor henüz tam tekmelere geçmedik 😂 ama arada bir vuruyor titretiyor karnımı 🙊
busra1997alpaslan2021 Edacevik evet ben elimi koyunca sabah aç karnına çok hareketli sırt üstü uzanıyorum kalk artık bni doyur diyor ama tekme atması okadr guzelki bnm oglum uslu galiba 19da hissettim şuan 23.5
Kokcuduru Edacevik bende 20 haftaligim sabah saat 5 te basliyor uyandiriyor resmen heareketleri yaramaz bir kız olucak belli
Nelmali Edacevik 16da hissettim ilk 19da videoya aldım disardan hareketlerini 28 haftalık hic yerinde durmuyor benim kızım da tüm gün dans 😂
Edacevik @Melike ilk gebeliğim evet😂 doktorum zayıf olduğum icin hissediyosun dedi 16. Haftamda ben pıt pıt hissediyordum 😂 akrep burcu olacak ondan heralde yerinde durmuyor cocuk
busra1997alpaslan2021 Kokcuduru yaaaa benim de erkek canı istediğinde atio özellikle sabah aç karnına güzel atıyor maşallah kızlar fenaaaa ❤
Edacevik @busra1997alpaslan2021 benimki kız ondan heralde😂😂zilli bisey olacak belli hahahh😍😍😍 videosunu bile yakaladım tekmesinin cok güzel bisey ya
busra1997alpaslan2021 Edacevik yaaaaaaaa masllah evet erkekler hantal oluyormus hahahahahahahah kızlar kıpır kipirmis masllah neguzel dimi ya ❤
Edacevik @Kokcuduru kızlar daha hareketli belli ki😂 benim arkadas erkeğe hamile hic hareket etmiyormus 24. Haftada benim kız durmuyor