Asya36 Kızlar Kayseri de ayrıntılı ultrason için hangi hastaneye, doktora gittiniz ne kadar ödediniz yardımcı olur musunuz
Krky38 Asya36 özel Erciyes hastanesi rakip turan ben sadece muane ücreti verdim hastasına ücretsiz bakıyor çokda memnun kaldım eşimde yanımdaydı çok tatlı dilli hocamız..
Ayseee4238 Asya36 özel Erciyes rakip turan kendi hastası olduğum için detayliya ücret almadi ama değilsen 600tl.diye biliyorum.
Hilal_cskn38 metehaninannesiii ya merhaba memnun kaldırmışım nasıl bi doktor parasından ziyade ilgilimi iyce bakıyorum ne oluyor bana bana bilgi verımeısınjz
Hilal_cskn38 Hanifedogan merhaba nasıl doktordu iymi iyce bakıyormu eşimi alırlarmı nasıl bu ayrıntılı doktor ıymı Güler yüzlü mü bana yardımcı olabilir misiniz
Minimalist Kızılay hastanesine gitmiştim bende 300tl ismini hatırlamıyorum eşimi falan da aldılar iceriye
MuReD metehaninannesiii tüh ya çok tereddütte kaldm şu an işinde nasıl mustafa beye gitmiştim daha önce oda eşi almadığı için gitmek istemedim açıkcası tam anlayamadım nasıl yani ilgilenmiyoormu açıklayıcı konuşmuyormuu yaparken
EgeDN Kızılay’da uzm. Dr Şerif Işın çok güzel ilgilice baktı ağzı dualı bir doktor yanıma kayınvalidem girmişti çok memnunum ücret hatırlamıyorum
NeslihanDuz Hüma hastanesine gittim 200 lira vermiştik. Bayada herşeyine bakıp bilgilendirdiler eşimde yanımdaydı.