mervedefne Mrb kızlar 36.haftama bugün girdim bebeginizin hareketleri nasıl benim kızım pek hareketli degil geçen hafta hareketi güzeldi 3 gündür azaldı hareketi öğlenden sonra yada akşam hareketini hissediyorum mersinde yaşıyorum acaba sıcaklarin etkisi ona da etki eder mi inşallah bişey yoktur kizimda çok korkuyorum 😔 Hareketinin az olmasina pek iyi görmüyor doktorlar yardımcı olun kızlar kafayı yiycm
Ummi mervedefne daha gece bi yazi okumstm anne karnnda bebeklernde duzenli uykusu oluyms hareket azligini yada coklugunu kafaya takmayin diolr uyuyo olablr cnm tabiki sen yinede doktrna bi git
mervedefne Ummi pazartesi kontrolm var gidecm doktor ultrasyonda bişey görmüyor iyi diyor nst geçen hareketi azdı orda uyudu sanirim sonra uyandırmak için şekerli yiyecekler tuket dedi tüketimde hareketi düzeldi bişey demedi ama korktm açıkçası
Kebire Doğuma yakın eskisi gibi hareket etmiyorlar diye duymuştum bence korkacak bişey yok hiç bir zaman düzenli hareket etmedi kızım yeri geldi yerinde durmadı yeri geldi hissetmedim