Gazelllll Merhaba arkadaşlar , yeni doğan bebeklere doktor kesinlikle su verilmemeli diyor ama sağlık ocağı verin diyor çok arada kaldım siz veriyormusunuz. Bu arada konum Urfa ☀️
Esbebeginannesi Gazelllll benim de 18 gun kaldı doguma Mardindeyiz. Ben de merak ediyorum burda bekleyeyim.
Denizyildizii Gazelllll sadece meme emiyorsa gerek yok su ihtiyacını karşılar. Ama mama veriyorsanız arkasından az miktarda su verilebilir.
Dilekcnkn Gazelllll Mama kullanıyorsa veriyordum ama şu an çok sıcak bence anne sütüde emse 1-2 damla yenidoğan bebeğe verilmesinde sakınca olduğunu düşünmüyorum ben 😊
2bebek3gebelik Bebeğim 24 günlükken kum döküyordu doktor ver dedi verdim. Suyun zararı olabileceğini sanmıyorum kiiii Urfa çok sıcaktır verilebilir diye düşünüyorum
Gazelllll 2bebek3gebelik damar sertliği yapıp böbreklere hasar verdiğini söylediler bana doktorda verme dedi sağlık ocağı ver deyince kararsız kaldım .
Gazelllll Denizyildizii sadece meme emiyor . Ama biraz enfeksiyonumuzda var idrarını yaparken yanma oluyor daha 8 günlüğüz
Nilduru Gazelllll çocuğun ihtiyacı olan herşey sizin sütünüzde mevcut yeni doğan bi bebeğe su vermenize gerek yok