miniksevdamm Ay bu postu açmak için ne kadar sabırsızlıkla bekliyordumm çok şükür çift rakama düştük bundan sonrası daha mı çabuk kolay geçer daha mı zor yorucu geçer bilmiyorum ama tek bildiğim şey hayırlısıyla bebeğimi sağ Salim kucağıma almak istemem 😍
leyla_ok miniksevdamm Bundan sonrası geçmiyor 🤣 Aramıza hoşgeldin 🤣bazen bazı haftalarda 5 ay kalmışsın gibi hissedeceksin.Ay bitmicek.Mesela Haziran ayı bitmiyor 😅
miniksevdamm hlnrzmra1807_ aminnn evet cnm en önemli olan sağlıkla gelmeleri şu çift rakama bile O kadar mutlu oldum ki 😂🙈
hlnrzmra1807_ miniksevdamm İlk gebelik mi👀 ben ikinci gebeliği yaşıyorum sular seller gibi geçiyor emin ol 2 rakama düşer düşmez bir bakmışsın minik bedeni kollarının arasında annesi ❤️
miniksevdamm Zeynep_ayaz ayy maşallah birsey kalmamış canm darısı bize😍 amann başından beri hep sorunlu geçerdim bünye alıştı olacaklara 😂😂
miniksevdamm hlnrzmra1807_ evet ilk gebeliğim ayy inşallah inşallah bana göre bu zamana kadar hiç geçmedi inşallah bundan sonrası dediğin gibi geçer 😍
leyla_ok miniksevdamm Yani benim ki geçmiyor birde daha çok ağırlaşacaksın artık gerçekten hamileymişim diceksin.Ödemlerin başlicak artık.Kendine uğraş bul geçmiyor 😅Ama tabi herkeste böyle olacak diye birşey yok ☺️🌸Umarım size hemen geçer zaman kuzuşunlaa.🌺
Zeynep_ayaz miniksevdamm butun hazirlarimi 33 haftada bitirdim cnm 😊 size tavsiyem hazirliklari gec birakmayin cok zorlanirsiniz 🤗🤷♀️
miniksevdamm leyla_ok ay teşekkür ederim canım sende inşallah sağlıkla kavuşalım birde tam yaza geldi zor olacak son aylar belli ne yapalım onlardan canı sağ olsun 🌸
miniksevdamm Zeynep_ayaz çok iyi yapmışsın bende alışverişi tamam büyük parçalar kaldı beşik bebek arabası flan diyorm çantamı falanda tam 30 da herşeyş bitireyim
miniksevdamm Zeynep_ayaz amin hiç deme birde ben Gaziantepteym daha bir yanıyor buralar bakalım şu Temmuz Ağustos bir geçerse tmmdr