Gulenay1234 Kuzular konu dışı ama çamaşırlar için renk mendili kullanan olduysa yazabilir mi hiç kullanmadım da korkuyorum renkler birbirine girecek diye bana yardımcı olur musunuz nasıl yaptınız dikkat etmem gereken bir şey var mı
Ayaz_ayse Gulenay1234 ben yıllardır kullanıyorum sadece makinanım çamaşırların içine koymanız yeterli
Nry0682 Gulenay1234 harika bi buluş bence gec kalmıssınız rahatlıgına alısınca bırakamıycaksınız.Korkmayın hic bisey olmuyo.
sabirsizannecik Gulenay1234 ay bulandan Allah razı olsun ya iki kişiyiz kıyafet biriksin diye bekle bekle olmuyordu smdi renkliymis beyazms at gtsn yıkansn 😊
sabirsizannecik Gulenay1234 birde çok koyu renkliye açık renkli bişey Atarsn renk mendilini iki tane yada üç tane at bazen bı tane atmak yeterli olmuyor
Valide Gulenay1234 k2r kullanıyorum beyaz ile renklileri karıştırmıyorum tabi ama rengarenk çamaşırlarımda hiç sorun yaşamadım eşimin yeni aldığı gömleği attım renklilerle tüm boyayı kendi toplamış yoksa mahvolmuştu tim kıyafetler 🙊
Gulenay1234 Valide beyazları bende cesaret edemem canım😊 koyu renk açık renk birlikte yıkanıyor yani 😊
Valide Gulenay1234 ben tamamen siyahları siyah deterjanla yıkadığım için ayırıyorum ama lacivertten tut kırmızıya sarıya bütün rengarenk çamaşırlarımı renk mendili ile doldurup yıkıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar 🌸