Mucizemm18 Kızlar tüp bebekle hamile kaldım kullandığım iğneler ilaçlar gerçekten çok pahalı ve zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun, daha bugün 4.haftaya girdim sizler ne zamana kadar kullandız doktoruma da sorcam tabii ki ama sizlerinkini de merak ettim
Tupanne Mucizemm18 iğne prolutex mi? Ben 12.haftaya kadar kullandım progestan ve prolutexi.Estrofemi de 8.haftaya kadar kullandım. Folik asit 12.haftaya kadar.Bir de pruluton depot var o da kalçadan iğne 20.haftaya kadar kullanacam.Allah yardımcın olsun maddi manevi zor bi süreç.
Minigimyolda Mucizemm18 coraspin progestan ve prolutex kullanıyordum 6+1 de kalp atışı duyduk ama 8+1 deki kontrolde prolutexi ve progestanı bıraktırmıstı sonrasında kanamam olunca coraspini de bıraktım 8+4 den sonra sadece folik asit kullanıyordum doktordan doktora değişiyor kullanım süreleri, estrofemi herkes kullanmış mesela bn hiç kullanmadım
Evcimik Mucizemm18 12 haftaya kadar progestan iğne ve folikasit kullandım 35 haftaya kadar corospirine devam 🌺
Mucizemm18 Tupanne evet prolutex bide oksapar var, climara forte diye bant ne var, lutinus progesteron fitil, coraspin, prednol ve folik asit var coraspin ve prednol ve folik asit ucuz da diğerleri işte
Minigimyolda Mucizemm18 oksapar için rapor çıkıyor diye biliyorum sürekli kullanacaksanz rapor çıkartın
Tupanne Mucizemm18 oksapar unutmuşum doğuma kadar ben de kullanacağım rapor çıktı hiç para vermedim ona. Prolutex yerine de muadili olan progestan dex ampul var devlet karşılıyor onu kullanabilirsiniz doktorunuza danışıp
Minigimyolda Mucizemm18 inanın bilmiyorum burda okumuştum kullananlar çıkartmıştı sorun isterseniz bilenler vardır
Tupanne Mucizemm18 biz kadın doğumdan çıkarttık ama sağlık ocağındaki doktor ben de çıkarabilirim demişti
elfeylul Haftanın içindeyim. Progestan fitil ve coraspirini hala kullanıyorum. Diğerlerini de kademeli olarak 7-8 haftalarda bırakmıştık