suscarparimm Seref her gün 1 saat 10.000 adım atardım nerdeyse ama açılma olmadı meryem ana otuda denemiştim
suscarparimm Didem_678 Kesinlikle bu kadar zordu benim hikayem dahasıda vardı ama anlatmadım etkilenilmesin diye ama değermiş diyorum bir daha olsa bir daha çekerdim
Didem_678 suscarparimm Öyle oluyo biliyomusun önce yeter olmaz diyosun ,benim üçüncü oğlum olcak sabırsızlanıyorum görmek için onu 😊
suscarparimm Seref aksine fazla yürüdüm her akşam eşimle birlikte ama yok olmadı bir süre sonra tıkandı olmayınca olmuyor allahın işi
cansutoprak40 suscarparimm rabbim anali büyütmeyi nasip etsin inşallah yavrunuzu🥰spinal anestezsiyi hissetmediniz degilmi bende sezeryan olucam inanın tek.korkum bu başka bisey
suscarparimm cansutoprak40 Hayır hiç hissetmedim burda anestexi doktoru çok önemli sadece baskı ve dokunmaları hissediyorsun canım onun haricinde çok kısaymış gibi geliyor sana 40 dakikalık süreç
Annesininkuzusu01 suscarparimm İnanılmaz motive oldum bu hikayeyi okuduktan sonra. Eşinizin hakkı ödenmezmiş gerçekten de. Evladınız ve eşinizle sağlıklı uzun ömürler diliyorum🙏🏻
suscarparimm Annesininkuzusu01 Eşim olmasaydı daha zor geçerdi o suni sancı kısımları anlatmadım ama iyi ki varmış yanımda