Selma3 Merhabalar, gebeliğimin 16. haftasında bebeğimin beyninde kist olduğunu öğrendim, doktor %90 silinir endişelenmeyin dedi fakat içim hiç rahat değil böyle bi durumla karşılaşan oldu muu?
gulin-35 Selma3 aynısı bende de oldu yırmıncı haftadan sonra kayboldu kendı kendıne doktor demıstı endıse etme cogu kısıde oluyor kendılıgınden kayboluyor dıye takıbe aldı kayboldu sonra
crescent Selma3 Bize de söylemişti doktorumuz, detaylı ultrassonda kist geçmişti çok şükür. Telaş yapmayın geçer Allah ın izniyle 🤲🏻
-Cansu- Selma3 canım benim bebeğimede de vardı 27 haftalarda geçti şuan 34 haftamızdayız. Sol beyinde 2 taneydi çok korkmuştum ama önemli değilmiş sende içini ferah tut geçer Allahın izniyle
Lina5 Selma3 benim arkadaşımın bebeğine de öyle demişlerdi ama detaylıda kist sandıkları şey bebeğin bıngıldak yeri çıkmıştı, sağlıkla doğsun inşallah yavrularımız🌸
Ebe_huriye Bana söylemişlerdi doguma kadar geçer dedi 24.haftada ayrıntılı ultrasona girdiğimde bir şey kalmamıştı içini ferah tut
hlnrzmra1807_ Bende aynı durumla karşı karşıya geldim 20. Haftalar da silindiğini öğrendim merak etme büyük ihtimalle geçiyor canım
Selma3 Lina5 inşaAllah canım, çünkü bende ms hastasıyım ikinci gebeliğim benden mi geçti acaba diye çok korktum..
-ilkce- Haftada doktor bana da aynı seyi söylemişti 18. Haftada hicbir şey kalmamıştı. İçiniz rahat olsun . Doktor bana ona kist demek bile gereksiz bi oluşum geçici bir durum demişti