MeltemKurayTosun Beyinde damar tikanikligi olan yada pihti atma durumuile karsilasmisolan var mi gebeligi suresince?
Hs4523 MeltemKurayTosun ben romatizma hastasıyım bu bende olabilecek bi ihtimal pıhtılaşma problemim var doktor kalbine beynine koluna bacağına pıhtı atabilir dedi clexane kullanıyorum
Zynprmzn MeltemKurayTosun meraba 2 yıl olmuş belki uygulamayı kullanırsınız nasıl geçti doğum sürecinin bnde beyinde damar tikanikligi varda
Hs4523 MeltemKurayTosun clexane 0.6 kullanıyorum şuan kilo alımına göre 0.8 e yükseltecekler gebeliğin ilerleyenler zamanlarnda
MeltemKurayTosun Hs4523 eskisehirde bulamadik ilac firmada uretilmiyormus uretici firmadan siparis verdik muadilini kullanacagim enox hic kullandiniz mi gebeliginiz kacinci ayda
Hs4523 MeltemKurayTosun enin clexane ayni zaten etken maddesi fark etmez ben daha çok yeniyim 5 haftalık henüz :) düşük vs olmasın diye erkenden başlattı doktorum
Hs4523 MeltemKurayTosun Allah sizede şifa versinn :) Sağsağlim yavrularımızıw kucagımıza alırız inşallahh
Boncugummmm Zynprmzn merablar sznde mi beynnzde damar tıkanklgı oluştu hiç sorun yaşamdan aldnz mı bbgnzı kucgnza