Yenigelin543 28+4 dünden beri asla hareket yok uyuyamıyorum aglamaktan helak oldum bu haftalarda başına böyle bişey gelen varmı
Morvy Yenigelin543 acile gidin en azından içiniz rahat eder. Belki kendinizi dün fazla yormuşsunuzdur
Aycan1 Yenigelin543 canım belki yorulmussun dicem ama dünden beri oymamiyo diyorsun bu hastaneye git görün en azından için rahat olur
Busra333 Yenigelin543 canım bana da arada oluyor bol çikolata ye yat uzan 1 saat bekle geçmezse bence hiç beklemeden doktora git
Dilekcnkn Yenigelin543 Bir hastahaneye git istersen canım valla sıkıntılı durum her dakika takip ediyoruz 1 saat oynamasalar stres oluyoruz ama sen için rahat etsin diye git bir bak belki uyuyordur
Yenigelin543 Aycan1 uyku tutmadı bir saattir uyandım hala bir şey yok aracimizi yeni satti esim uyandirirsam yinede götürür belki hareket olur rahatlarim dedim yine tık yok
Aycan1 Yenigelin543 anladım cnm sen bilirsin sabahı bekleyebilirsen bekle ole git belki yorulmussun bazilari öle fazla oynamiyo cok yorulduğu zaman uzunda uyuyabiliyo
miniginannesi9 Yenigelin543 düzensiz oluyor o haftalarda, yarın sabah ilk iş bı sağlık ocağına git kalp atışını dinle. Bı sıkıntı varsa doktora görün.
Yenigelin543 miniginannesi9 şimdi sağlık ocagindayim canim duydular kalp atışını çok şükür yinede acile gitmeme gerek yoktur dimi yarın rutin kontrolüm var
Ylmzhvv Yenigelin543 piskolojik olarak kendinizi yormayın devamlı bebeğin hareket etmesini beklemeyin kafanız rahat olsun bak kalp atışınıda duydunuz yarın ki kontrolünüze gittiğinizde doktorunuza sorabilirsiniz o size doğru cvp verecektir