Hep burda doğum hikayeleri okurdum ,Banada nasip oldu şükür 🙏🏻 38. Haftada çatı muayenesi olmuştum doktor normal doğum imkansız demiyorum ama çatın biraz dar dedi saatlerce sancı çekebilirsin dedi birde ben minyon tipli biriyim 1,55 boyum bebeğimde 3.500 dü 38. Haftada o yüzden sen küçüksün bebek büyük zor olur dedi doktorumuz. Bende sezeryan olsun o zaman dedim. 39. Haftaya sezeryan günü aldık. Bende önce hiç ameliyat olmamış canı tatlı biriyim, korkarak sabah annemi kayınvalidemi alarak hastanenin yolunu tuttuk. Beni giydirdiler korkarak ameliyathanenin yolunu tuttuk, kapıdan bi girdim buz gibi biyer ürkütücü ayaklarım titremeye başladı, eşimi giyinmeye götürdüler beni uyuşturmak için kambur durmamı istediler, vücudum ödemden dolayı çok sertmiş bide kendmi kastım sanırım sırtım delik deşik oldu belki 5. İğnede uyuşturmayı başardılar artık ağrı oluyor iğne vurulurken tabi ben iyice korktum bu durumdanda, sonra uyuştum sonda mı takmışlar hissetmedim yani birilerinin size dokundugunu falan hissedyorsunuz ama ağrı yok, başımda bi hemşire benmle konusuyor sonra beni miğde bulantısı tuttu çok kötü oldum, bir süre öğürdüm sonra ilaç verdiler geçti, eşim geldi beni sakinleştirmeye calışıyor ben ağlıyorm korkudan, sonra kızımın sesini duydum çok duygulandım korku yerini annelik duygusuna bıraktı 😊 gördüm çok tatlıydı sonra eşime sürekli napıyor iyimi güzel mi dye sorular soruyordum 😊 pamuk gibiydi. Sonra onu giydirmeye götürdüler. Benide 15 dk falan diktiler ağrı yok ama size dokundugunu hissedyorsunuz. Sonra ağlayark odaya çıktım. Bikaç saat sonra ağrılar başladı. Çok ağrım oldu gerçekten birde gaz çıkarma merasimi var serum verdiler 2 defa gaz çıkarmak için ilaç ama yürüyüşte yapsam gazım çıkmadı ertesi gün oldu gene çıkmadı karnım taş gibi artık nefes alamaz oldum gaz sıkışmasından ağlayacak duruma geldim. Sonra son çare lavman yapalım dediler kabul ettm şırınga gibi bişeyler popomdan ilaç sıktılar acımadı 5 dk sonra tuvalette ne var ne yok içimde çıkardım bi hafifledim. Sonra hastaneden çıkış yaptık kızlar ben bilmedgm için hastane çantamı cok doldurmuşum yarısını eve temiz geri getirdim. Göğüs pompası koydum kullanmadım. Gecelik olarak bir tane elbise gecelik ve bir tanede önden düğmeli alt üst takım pijama kullandım sadece. Bebeğe 10 tane bez yetti 4 takım koymuştum çantaya biz 2 takım kullandık bunlar 1 günlük hastane süreci için yani. En çok rahat ettiğim şey dependi kızlar. Kilot gibi giydim kanamamda coktu ama çok rahattı ben 5 tane koydum çantaya onlar yetti bir gün için. Sütümde ilk günler gelmedi humana çayı aldık rezene çayı sütlaç hurma ılık duş bol ılık su içiyorum 4. Günümüzde yavas yavaş geliyor artk. Kayınvalidemle annem dönüşümlü yemek yapıp bakıyolar sağolsunlar. Tabi kendi annem bir tık daha cok yardımcı oluyor bana. İlk 3-4 gün dikişler çok ağrı yapıyor, tuvalete hep eşim götürdü duşumu eşim yaptırdı siz kesinlikle yere eğilemiyorsunuz tabi, bugunde ağrılarım biraz hafifledi artık evimi toparlamaya başladım. İsteyen herkese Allahım evlat nasip etsin çok güzel bişey, Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 Uzunca oldu hakkınızı helal edin ♥️