MelikeOk Herkese Merhaba. Kızlar detaylı ultrasona giden oldu mu? 4 boyutlu filan , nasıl bişey? İzmir'de yaptıranlar var mı ? Fiyatlar nasıl acaba? 15 haftalık hamileyim yüzünü görmek istiyorum ve cinsiyetini 😍
Dilekka MelikeOk detaylı ultrasonda iç organları damarları beyni inceliyorlar yüzü görmek değil amaç yani 🙄 ben de yüzünü orda çok net görcem sanmıştım ama doktor kendi doktorun ultrasonda 3d gösterir dedi. Su hospital a gidiyorum ben 55 tl civarı muayene ücreti dışında ödemiştik 😊
Yanur Detaylıya gittim daha çok organlarını beynini filan araştırıyorlar bişey varmı diye göz burun dudakta bi sıkıntı varmı diye bakıyorlar yani benimkine öyle baktılar ben göremedim detaylıda özel hastanede 3boyutlu ulturasonla gördüm renkli ultrason.detaylı ulurasonda 200tlydi tenkli ulturason için medikanaya gittiğimde doktorumun kendi odasındaki ulturasonda gördüm kızımı muyneye 108tl veriyoruz hersefernde görüyoruz kızımı🤗
MelikeOk @Yanur Yanur yaaa çok güzel miş herşeyini görebiliyoruz demeki .😍😍😍 peki kaç ayliken gittiniz ? 😊
merveonl Ayrıntılı da sadece yüzünü renkli görebiliyorsun organlarını göremiyorsun ve dr zaten oluşan organlarını soluyor ve eksik olan Organ var mi Die bakıyor bence çok gerekli bişey değil herşeyi bazen bilmemek gerekir sonuçta bi şekilde dogurcaz inş şahsen ben yaptırdığıma pişman oldum İstanbul medicalpark a gidiyoruz ve 500 tl verdik ama istediğim şeyi alamadım beklediğim Gibi çıkmadı normal ult dada yüzü ayni çıkıyor
Lmnkeskin merveonl bende aynı şekilde 400 tl ücret ödedim fakat hiç bişey anlamadım bi daha yaptırmam doktorum odasında da gösteriyor aynı şekilde.
merveonl Ya birde özel hastaneye o kadar para veriyoruz ve istediğimiz ilgi alaka yok devlet Aslindan bin kat özel de onları pışpışlıyoruz
Tgba Merhaba burda yeniyim izmirden 23haftalık hamileyim ata hastanesine gdiorum 20haftalıkken alsancak trt binası yakını soner recai öner prof doktora detaylı ultrasona girdim 300tl net olarak herşeyi gördük 😍