Happykariner bu saydıklarının hepsı bendede var cnm hatta 4 kurtaj oldum sebepsız yere dusukler bunların hepsıde tıpta acıklaması yok demısdı doktorum sebepsız ınferletıfe denıloyormus bana ya asılama yada tup bebek dedı bı arada baska bır doktoro daha gttım genetık test ıcın oda bana kanında bır pıhtılasma yok ama sen hamıle kaldıgın an kan sulandırıcı ıgmeye baslıcaksın dedı her ıhtımale krsı bnde o ay bı ınt sıtesınden ovulasyom testi aldım onu yaptım yumurtlama catlama falan grdum p ayda hamıle kaldım bırde bı arkadasım bana karıkoca bır vıtamın onermısdı sperm ve yumurta kalıtesınarttırıcı adını unıttum ama 6 6 12 adet vardı galıba gnde 1 esınle ıcıosun altın sarıaı bır haptı seffaf onay kaldım ben hemen ıgneye basladım smdı 1 oglum var kızımada hamıleyımm yasadıgın pıskolojıyı cok oyı anlıyorum bnde yasadım ama bolenypmak bıze hormonlarımıza onan daha cok zarar verıoo.. sabret dua et Rabbım zamanını bılıo ınankı bırde son dusugumden snra yanı ogluma hanıle kalmadan once HSG rahım fılmı cektırdım oda temızledıgı ıcın ıse yarııyorr Cok dua
edıcem sana Rabbımm kucagını dolsursun ıns cnm bnm