Belinsu Didemcann Medipol Koşuyolu Kadıköy tarafı . Normal doğum 3700 TL . 1 gece kalıyorsun , 1 refakatçı oluyor yanında . Sezeryan doğum 5000 TL.
Minik0222 Belinsu bende koşuyolu medipole gitmek istiyorum. 30. Haftadayım doğumumuz yaklaştı. Ancak forumda araştırdım doktor tavsiyesi bulamadım. Hangi doktora gidiyorsunuz, gece doğum olsa geliyormu. 🎀
istanbullugelin34 Leselis bende oraya gidiyorum konturollere doğumuda orda düşünüyorum nasıl memnun kaldınız mı refakatçı ve ziyaretçi durumu nedir
Mavilinaninannesi VisaliNur em8nmisiniz bu fiyat oldiguna bana normal dogum 2000 sezeryelan 3000 dediler agustos ta zam mi geldi acaba?
VisaliNur Mavilinaninannesi 05.07.2021 de doğum yaptım zorunlu Sezaryen 2000₺ verdim ve oranın takipli hastasıydım. Dışardan gelenlere sadece doğuma gelenlere veya henüz üç ayı dolmamış olanlara fiyat farkı var.
Leselis istanbullugelin34 memnun kaldim evet eşim de bebeği ve beni görebilmek için girdi yanımda annem refakatci kaldı normal doğum da 1 gün tutuyorlar zaten onun dışında ebeler doktorlar hasta bakicilar çok iyiydi
istanbullugelin34 Leselis ohh çok iyi tek korkum refakatçı almamalariydi o zaman sorun yok ekimde benimde doğumum Allah izin verirse oğlum olacak
Pambix Didemcann ben özel klinikte muayene oluyorum ama doğumu hisar Çamlıca Hastanesi’nde yapcam kısmetse. 3200 TL zorunlu sezeryan.refakatci oluyor ama PCR testiyle alınıyor yanında kalacak kisi