VeraVrea ezgikptngl belki sezeryandır 6 olan emin değilim. Bu arada geçen hafta hastanede bir gece kaldım, allianzdan provizyonu doğum olarak çektiler, 2666 tl. Doğum değil benim rakam değisecek kesin faturada ama böylece sigortalı fiyatı görmüs olduk
angime ezgikptngl aa benim de doktorum Halenur hanım, kaçıncı haftadasınız, nasıl gidiyo, memnun musunuz doktor hanımdan
Prlkelif esraoyku17 bunu duyduğuma sevindim bende Kurtköy Ersoy’a gidiyorum ama fiyat daha fazla hastane araştıyordum
benanerva Prlkelif benim evim kutkoyde ersoy bize cok yakin bir gün evde bir sorun olmustu. Bebegimi kontrol için gitmistik oraya. Ben hic memnun kalmadım ersoydan hem maddi hem ilgi ve bilgilendirme bakımından sevmedim. Medipol cok daha ilgili ve doktorum iyi az kaldı dogumuda mepidol de yapacağım
Minigimgeliyooo gunesveguney cok tatli bi kadin kendisine o kadar seviyorumki cok ilgili bide kac haftaliksiniz
gunesveguney Minigimgeliyooo kesinlikle öyle instagramdan paylaşımlara yazdıkları da çok güzel, 20+6 canım
Minigimgeliyooo istanbullugelin34 Emirinannesi34 hayir almiyo diye biliyorum yengemin yaninda kalamadim bile
Emirinannesi34 istanbullugelin34 haziranın 20sinde akrabam normal doğum yaptı yanında yengem kaldı o gece. Geçen haftada eşimin kuzeni doğum yaptı aynı hastanede sezaryen ondada görümcesi kaldı
Leselis istanbullugelin34 ben 19 Haziran da Zeynep kamilde doğum yaptım eşin de kısa süreliğine giriyor refekatci de 1 kişi alıyorlar normal doğum yaptım ve çok ilgililerdi
Emirinannesi34 Minigimgeliyooo valla ben gördüğüme mi inanayım duyduğumamı. Kaldı yengem gece geliniyle görüntülü konuştuk bebeği annesini gördük. hatta kendileri dedi burası refakatçi alıyor tek kalmadı ilk bebeğinde iyi oldu diye
istanbullugelin34 Emirinannesi34 ayy buna sevindim simdi tesekkur ederim bende konturole oraya gidiyorum almazlar diye cok korkuyodum eskiden devlet hastaneleri normal dogumda almiyolardi ama cok eskiden simdi devletlerde özel gibi oldu
elifbelirmis Emirinannesi34 Halimeaygun evet erkek doktorlar da oluyor. Doğumunu kadın doktor yaptırsa bile mutlaka stajer hemşire anestezi doktoru vs erkek oluyor
Minigimgeliyooo Emirinannesi34 biz hastanenin kapisinda 9 gun yattik ya bebekde sarılık olmuşdu belki degismis olabilir ben 4 seneden bas ediyorum canim
Emirinannesi34 istanbullugelin34 bazı hastaneler hala almıyor bende duyduğumda şaşırdım ama kesin ve net bilgi benim söylediğim daha yeni doğum yaptı çünkü
istanbullugelin34 Emirinannesi34 tesekkur ederim yaa bu dönemde bile aldiklarina göre ekim de kesin alirlar o zaman çok sevindim. Yanliz kalmak istemiyodum
Emirinannesi34 istanbullugelin34 inşallah vakalar azalır dediğiniz gibi o tarihlerde daha rahat olur inşallah refakatçi kalması. İlk doğumda özellikle insan tek kalmak istemiyor