Leyla555 Merhaba🙋♀️ dogumu ne baslatir? Dogal yontemlerle nasil baslatabilirim? Sancini ve acilisi baslatmak icin 🙄 cok arastirdim bu konunu cogu iliskiye gir yazmis. Bir gunde etkili ola bilecek bi yontem bilen var mi 🤔 38 hft
Leyla555 SuleErsan evet cok aceleciyim galiba 🙈😭 simdi 35+3 ama 38de olsun bitsin diyorum agustos 1de dogsun istiyorum. Bebek 2600 ve 46sm simdilik
Leyla555 SuleErsan saglikla kucagina al insAllah 🤱 Baküde sicaklik 41 42° gebelik artik cekilmez hale geldi 😒
BraKarpuz Bende 3 gündür yaptıklarımı anlatayım; Ada çayı içmek, tarçın çayı içmek, günde 3-4 defa sıcak duş, yağla bele masaj, cinsel ilişki( korunmasız), meditasyon, göğüs masajı bel ağrısı sancıdan duramıyorum iki gündür umarım işe yarar 🤷🏼♀️☺️
Leyla555 BraKarpuz bu kadar sey bir gune etki yapmiyor mu?😱 aceba kac gun onceden baslasam🤔 bir de pilates topu uzerinde oturub zipliyomus gibi yapmak da iyiymis
BraKarpuz BraKarpuz bebişlerin canları ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor 😇 yanlız bunların bana etki ettiğini düşünüyorum birde ahududu yaprağı bulursam onu içicem. Ananas da işe yarıyor diyorlar 🤷🏼♀️