Gulden23 Haftada sezaryen ile planlı doğum yapmanın sakıncası var mıdır çok erken bir tarih mi 37 de sezaryen olmak ?
rosatue Gulden23 bu haftada yapılmasının zorunlu bir sebebi var değil mi? Gelişimiyle orantılı 37. Haftada doğan bebişlerde sağlık sorunu yaşanmıyor
Hayalplt Gulden23 ilk kızımı suyum bittiği için 37.haftada mecburi sezaryen ile doğum yapmıştım gelişiminde sıkıntı yoktu ama solunum sıkıntısı oldu biraz
Ablay26 Gulden23 Gulden23 kuzenimde şeker vardı o yüzden planlı 37 de aldılar gayet sağlıklı şimdi 2 aylık 🌸
milena11 Gulden23 doktorunuz herhangi birşey mi söyledi. Bende isteğe bağlı 37+4 de olacağım günümüzü aldık doktorum gelişimi iyi bir sakınca olmaz dedi🤔
Gulden23 Yok söylemedi de bizim tayin işlerinden dolayı 38 değil de 37 de olsam bir sakıncası olur mu diye merak ettim
Bankacianne48 Gulden23 37+2 de 3330 gram 52 cm dogum yaptim hiçbir sorun yaşamadım bu bebeğe göre değişir 40 haftasını doldurup kuvoze gören de olabiliyor yani bebekten bebeğe fark var umarım sorun yaşamazsınız 😇