Yalcnnaysgll Değerlerin kaç olması gerekiyo kızlar 2. Gebeliğim çok erken öğrendim bunu yolculuk yapmam gerek 6 haftalıkken görürmüyüz
Nurgulvrl_ Yalcnnaysgll 4. Hafta kese 6. Hafta da kalp atışını duyduk. ❣️ Karından, vajinal ultrason önermemişti doktorum.
Ceylan01-13 Yalcnnaysgll evey görürsünüz ben de 5 haftalik dün gördüm çoj şükür ama bebegi daha görmedim
metehaninannesiii SayeMom beta degerim çok yüksekti benim sağlık ocaginda ki doktor ikiz gebelikten suphelendi
Cerenvebebisi SayeMom bende 6 haftalıkken öğrendim hem kesesini gördük hemde kalp atışlarını duymuştuk elhamdülillah 🤲
Meryemce92 SayeMom Bende 6 haftalıkken duydum kalp atışını. 7 de duyulur diye bi kaide yokki beta hcg değeri belli bi sınıra ulaşırsa kese de kalp atışıda duyulur. Arkadaşında erken döllenmeden kaynaklı erken duymuş olabilir.
Yalcnnaysgll micky kan verdim bugün 1500 çıkarsa kese görebilirsin demişti sağlık ocağı sonucu bekliyorum bakalım ona göre gidicem canım
Yalcnnaysgll xayssx aaaa öylemi sonuç almam gerek sanıyorum uzun zaman oldu sağlık ocağında böyle işlem yapmayalı 🙈
xayssx Yalcnnaysgll kendin bakabiliyorsun ama gitmek istersen de bak yarın gidersin yine☺️ Sonucu beklememiş oll bizede güzel haber ver insallah
Yalcnnaysgll micky yok vermedi e nabızdan normalde hizmetler görünür ama dün gitmeme rağmen tarih işlenmemiş göremiyorum o yüzden gitmem gerek diye düşündüm sonuçlar için