Alone Kızlar içinizde amniyosentez sonucunun yanıldığını gören oldu mu kendinde veya çevresinde ? (Yanılmayacağını onun bir tarama testi değil tanı testi olduğunu biliyorum ama bir umut işte )
Alone [silindi] down sendromlu bebeğim. Ultrasonda herhangi bir belirti olmamasına rağmen amniyosentez sonucu öyle
Educator Alone ultrasonda belirti yoksa neye dayanarak istedi doktor amniyosentezi? İkili testiniz mi yüksek cıkmıstı? Benimde 2′li testim yuksek cıktı doktorum dna veya amnio önerdi. Amniyosentezin yüzde yüz sonuc verecegını söylemişti, ordan biliyorum.
Alone Educator ikili testim yüksek çıktığı için istenmişti. Ben çocuğumun öyle olduğunu kabullendim ztn ama diyorum ya yine de bi umut işte
Educator Alone tAbii en iyisini siz bilirsiniz evladınız için.. Keşke mucize olsa🙏🏻 2 gün sonra doğumum var inşallah duam kabul olur 🙏🏻🌸
Medilifegun Alone gecen yıl kizimda bende amniyosentez yaptırdım daha sonucum gelmeden kabullenmistim ben hiç acaba temiz cikar mi diye bile düşünmemiştim direk yapmam gerekenleri ona vermem gereken eğitimleri ne zaman başlamam gerektiğini nasıl fizyoterapistlerle çalışmam gerektiğini araştırmistim ama sonucum temiz çıktı ve amniyosentez de yanılma payı tıbben yok bence siz de bir an önce kabullenin ve bebeğiniz için yapmanız gereken şeylere yönelin çünkü ben o araştırmalarımda gördüm ki iyi bir eğitimle dil konuşma terapistleriyle fizyoterapilerle ve çabayla down sendromlu çocuklar da çok büyük gelişmeler olabiliyor
Alone Medilifegun nasıl olacağını ne eğitimler alacağını daha şimdiden biliyorum cnm çok araştırdım down sendromlu çocuğu olan ailelerle bile konuştum herşeye hazırlıklıyım ztn de işte ne bileyim
[silindi] Alone içini ferah tut hepimiz sınavdayız iyi denilip öyle doğan birsürü bebek olduğu gibi öyle denilip sapasağlam doğan bebekler de var Allahtan ümit kesilmez 🙏🏼
Alone [silindi] allah büyük rabbim yardım etsin her konuda bana güç versin ki ona yetebileyim en büyük korkum o ya yetemezsem diye ama rabbim veriyorsa vardır bir bildiği