Ftm34 google da hastaneyi aratınca hastanenin yorumlarına baktım. Doğumla ilgili yakın zamanda pek çok olumsuz yorum gördüm. Kendimi psikolojik olarak rahat hissedemeyeceğim orada sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Gördüğüm bir yorumu şöyle bırakayım:
Doğum için kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir hastane , doktorlardan dolayı değil ancak ebelerden dolayı , doğum üzerinde olan eşime ebelerin yaptığı pskolojik baskılar , sen normal doğum yapamazsın demeler , eleştirip terslemeler vs. , bu ebeler yüzünden ilk kez normal doğum sancısı çeken kişiyi iyice korkutup dahada ters teptirdiler , yangından mal kaçırır gibi paldır küldür muayene etmeler vs , dogumdan sonra eşim kolunu katladı serum yavaşladı diye terslemeler, ne bir teşvik ne bir güzel söz ne de bir motive edici cümleler , bu ebelerin davranışları yüzünden dogum sonrası bir sürü pskolojik sorunlarla ugraşıp psikiyatri peşlerinde koştuk , özellikle iki adet ebe var , hakkımız haram zıkkım olsun , bizzat görüşeceğim hesaplaşacağım kişiler var, her yerde dile getireceğim bu durumu , detaylı bilgi almak isteyen herkese seve seve yardımcı olurum sonucundada zaten o hastaneye doğum için gitmekten kesin vazgeçersiniz.Saygılar.