Nurayselvii Kızlar ilacının üstünde sabah akşam aç karnına bir tane diyor ama ben akşamları yatmadan önce iki tane içiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz
MineLule Nurayselvii prospektüs kısmında ne şekilde kullanabileceğinizi görebilirsiniz ayrıntılı anlatıyor, bulantı derecenize göre ayarlayabilirsiniz
Mavi87 Nurayselvii bende kullandığım dönemlerde gece yatmadan 2 tane, sabah aç karnıma 1 tane kullanıyordum
nevamm1 Nurayselvii bende de bu şekilde yazıyordu hiç bir faydasını görmedim gece yatmadan 2 tane içiyorum sanırım çok rahat ediyorum. bağımlılık yapıyor Sanırım dün gece içmeyi unuttum 18 haftaya yaklaştım bugün midem çok kötüydü sanırım pskolojik korkuyorum bırakmaya 😔
Elaoznur Nurayselvii prilamı gece yatmadan iki tane içiyordum ama bana etkisi fazla olmadı. Zofer i yarım kullandım o daha etkili bence
Diloss2210 Elaoznur zofer normalde kanser hastalarina verilen bi ilac hamilelere daha cok prilam öneriliyor ben ilk gebeligimde zofer ictim bi sure ilaci icip gun icerisinde surekli kusmalarim devam ediyordu suanki hamileligimde prilam kullandim yatmadan once 2 tane sadece 1 ay kullandim sonra biraktim
ezos Nurayselvii yatmadan önce sabah kalkınca ve gün içinde bir tane içiyordum çok faydasını gördüm çok şükür atlattım o günleri 26 haftalık olduk darısı başınıza 🙏
micky Yatmadan 2 adet,eğer öğlen yine etki göstermezse 1 tane daha iç demişti doktorum.Ama hiç 3.yü içmeye gerek kalmadı.Gece yatmadan alman çok önemli sabah filan alırsan yat ekileri çok fazla.