sedaaa Kızlar 37. Haftama bugün itibariyle başladım kapı süsüne bi türlü karar veremiyorum siz nerden yaptırdının instagram adresiyle fiyatı yazarsanız cok memnun olurum bekliyorum hepize hayırlı doğumlar inşallah ❤️🙏🏻
Deletedmom18 sedaaa canım ben kendim yaptım 30 liraya geldi toplam maliyeti kral tacı aldım üzerine plelsiden ismini yapıştırdım keçeden bebek arabası balon arı falan yapıştırdım çok şirin oldu
deletedmom24 sedaaa mersinorg instagram sayfasından yaptırdım. Ben biraz uğraşılmış bu işi sürekli yapan ellerden çıksın istedim. Hastane odası süslemeyeceğim. Sadece takı yastığı ve kapı süsü olacak. Onlarda biraz özenilmiş olsun istedim.
Derinnnn Ben eminönünde yaptırdım gittim çerçeveyi begendim35 tl ye suslerini sectim 20 tl ye onlara nasıl olmasını istediğimi söyledim yapıştırdılar 55 tl ye gelmiş oldu ben birde pahalı çerçeve sectim bu tutarın icinde kapıyı birde süslemek icin tül aldim
Nidanurfirat İnstgram adım nidalisusler ben kendim yapıyorum kızlar süsleri eşyaları alrken tamamen fikrinize danışıp alıp yapıyorum göndermeden fotograf resim video da atıyorum yardımcı olabilirim 🌸😇
beyzanur06 https://www.instagram.com/armaganbebeknikahsekerleri bu sayfadan sipariş verdim 7 metre tülle beraber 115 lira 100 lirası kapı süsü
SuleKayhanKalnl Benim beğendiğim internette 200 lira idi kendim ona benzeyen ondan daha güzel tasarımla 50 lira maaliyetli yaptım.Cok da güzel oldu.Keçe aldım bulut kestim diktim içini doldurdum.tüllü hasır ipler salladım altına,o iplerin üzerini de peluş fil kedi çiçeklerle doldurdum.Bulut un üzerine de kızımın ismini yazdım çok güzel oldu :)
Dilekerkan0705 Ben kendim yaptım çok seviyorum zaten el işlerini bebeğim için de kendim bişeyler yapmak çok güzel