Aysemin54 Progestan kullanıyorum normalde bugun hiç yapmadım bıtmıştı yarın doktora gtcem yazdırırım dıye almadım öğlenden berı saat başı belime agrı gırıyor 1 dk falan suruyor normal mi 25+4 gunlüğüz
Hatice1907 Aysemin54 yok canım ondan değildir bende sabah akşam fitil olarak kullanıyorum onun amacı zaten lekeleme olursa yada düşük falan olmasın diye bel ağrın başka sebeptendir geçmezse yarın doktorunuza görünün
Aysemin54 _melike_6 normalde hergun 2 defa fıtıl ypmm gerek bitti bugun yapamadım acaba ondan mı oluyor yarın doktırada gtcem sorarım ama merak ettım sabırsız oldum
HilalYlmz Aysemin54 çok geçmiş olsun benimde az bi su sızıntım varmış 25 haftalığım 200mg verdi sabah akşam iç dedi ama erken Doğum riskinden bahsetmedi doktor ondan sormak istedim
efsaneeozgee Aysemin54 bi kac haftaya ilacimi kesicek dr eger agrin olmazsa tamamen keseriz dedi muhtemelen ilaci birakmak agri yapabiliyor
DamlaAli Aysemin54 nöbetçi eczaneden ilacı hemen al kullan. Yarın yazdırınca reçeteyi eczaneye götürür para iadesini alırsın. Bel ağrısı illa kötüye yoracak bir şey değil ama düştüğün belirtilerinden biri de şiddetli bel ağrısıdır. Çok evham yapmadan stres yapmadan ciddiye almak lazım