Rmys11 Kan sulandırıcı kullanmanın doğuma etkisi oluyor mu kuşlsnablar nasıl doğum yapıyor yada yapıcak
sehrengiz_8 Rmys11 canım doğumdan iki gün önce bırakabilirsen normal doğum oluyor hani onun haricinde bir sıkıntı olmazsa normal doğumu engelleyen
Aslhn12 Rmys11 yoo çevremde kuzenim de dahil iki kişi kan sulandırıcı kullanıyorlardı ve normal Doğum yaptılar ne alaka ki
Goktepe38 Rmys11 bende kan sulandırıcı iğne kullandım 40+6 da suni sancıyla doğumum başlatıldı acilmam çok güzel ilerliyordu 6 cm ye gelmişti ama bebeğin kalp atışı zayıflıyor diye acil sezeryana aldılar yani iğneyle bir alakası yok bence de 🤗
Rmys11 Aslhn12 sezeryan de günü belli olduğu için iğneyi bırakıyosun 1 gün önce ama normal doğumun zamanı belli olmadığı için kanama riskini almak istemiyor doktorlar
Rmys11 Goktepe38 geçmiş olsun canım allah bağışlasın doktorumla doğum şeklini henüz konuşmadık ama doğumdan 1 gün önce bırakırız iğneyi demişti sezaryan düşünüyor galiba
sehrengiz_8 Goktepe38 canım iğne ile alakası şu normal doğumda kanamayı önleyememe olasılığı var iki gün öncesinde bırakmak gerekiyor
Goktepe38 sehrengiz_8 doğrudur ben yaşamadım o yüzden bişey diyemedim yani kendi durumumuna göre fikrimi söyledim 🤗
Esediii Zezz yaaa banada son gune kdr nereedeyse devam edicem bebege faydali kan akisi icin güzel beslensin dedi doktor bıraktırmiyor
Esediii Rmys11 ignenin etkisii 12 saat ona gore biriktirir doktorun normal yada sezeryan hic farketmez her ikiside olur
Zezz Esediii amaxdogum esnasinda sıkıntı olur diye sanirsam biraktiriyo benim doktor….ben soyleyim sen unutma diyo ama her hamilelik farkli demekki
tuba_stms05 Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum normal doğum bekliyoruz ayın 6 sına kadar gelmezse sezeryana alacak 😁hayırlısı olsun doktoruma bıraktım herşeyün en iyisini doktor bilir 💕
Esediii Zezz olabilir tabi belki pıhtılaşma derecemiz farklidir falan vardir sebebi bende 2 gun kala arayaip bırakıyorum dicem artik yeter son 9 günüm 😀
Gokcelii Rmys11 oksapar 4 binlik kullanıyordum doğumdan 4 gün önce bıraktım pıhtılaşma var mı yok mu test yaptıramayan hamile kalmıştım normal doğurdum. Arkadaşım da kullanıyordu 1 gün önce bıraktı normal doğurdu .