Denizkara Haftadayım 1 parmak açıklık var sadece açıklığın ilerlemesi sancılarımın olması için neler tavsiye edersiniz?
Gllpkr Denizkara merhaba açılmam yoktu ben 5 gün falan ama aralıksın sabah akşam yarımşar saat yürüdüm otur kalk merdiven iç çık yaptım veeeee ada çayı içtim burdada postlarım vardı bu konuyla alakalı 🙈 doktora gideceğim günün gecesi sabaha karşı bi uyandım ki sancılarım başlamış hastaneye gittim 4 cm azcık suni 2 saatte doğurdum çıktım bin şükür bide ikinci bebişimdi benim
ozge8- Denizkara hastaneye gıttıgım de 1 cm acılmam vardı geri eve geldım ılık bir duş aldım cıktım dustan ayaklarımı sıcak suya koydum ustumu gınırken suyum geldi 1 saat ıcınde hastaneye gıttıgım de 5 cm acılmam vardı
Suleasyaa Duş alın ,ahududu yaprağı çayı için,hurma yiyin, yürüyüş yapın,merdiven inip çıkın bol bol.pilates topunuz varsa onunla hareketler yapabilirsiniz….
Denizkara Gllpkr yaa ne güzel bende dediğin herşeyi yapıyorum pek bi işe yaramadı henüz🤓bi ada çayı içmedim onuda denerim 🙃
oyku27 Gllpkr bnde 2.hamileliğim suni sancı baya can yakıyor dogumu hızlandırıcı mı verdi yoksa epidural mi yaptırdın
Gllpkr oyku27 baya değil aşırı can yakıyo ama yine olsa yine normal doğum seçerim onun içinde suni bile çekerim ama inşallah daha olmaz 2 yeterli 😂 bana açılmayı ilerletmek için verdiler ilkinde farklı bi durum vardı