turkan12 Hanımlar şuan 16 haftalık hamileyim ve geçen ay yani 13 haftalık hamileyken doktor cinsiyetine kesin erkek dedi fazlalığı bile vardı gördük ama geçen hafta kontrolüm vardı gittik göstermedi bugün gene gittik gene göstermiyor yüz üstü yatıyor ☺️ 2 saat sonra gene bakalım dedi ve bakınca cinsiyetini görebildi kesin %100 kız dedi bu sefer geçen ay gördüğümüz kordon bağı olabilir dedi doktor kafam Karıştı erkek kıyafet bile almıştım e bebekten değiştirirler dimi erkek yelek süveter bile örmüştüm ama olsun sağlıklı gelsin
Sefaat turkan12 banada erkek demislerdi sonra ayni size dedikleri gibi kordonbagini erkek zannetmis olabiliriz dediler kizim oldu 😊
Esratayes turkan12 banada 12 ve 14 te erkek demişti 16 da kız olduğu kesinleşti 22 haftalık olduk ve halen kızız çok şükür 😀 eğer fişi varsa değiştirirler
Filizdogan turkan12 banada erkek dedı doktor 14 de degısmez dedı ama ben yengemde 6 aya kadar erkek sanıp kız doğdu onu bılınce rıske atmadım yaymadımda kız erkek dıye bı kontrole daha gıttım organını gördüm dıyınce emın olduk artık
Zeynepeymen turkan12 12 ve 13 hafta encok karıstırılan haftayms 16 dan snra ogrenmek en ıyısı oglumda kız dedıler kızımda oglam dediler ilk ıkısındede 12 haftayken sölediler ve tersı oldu o yuzdn 12 cok erken ogrenmek ıckn
turkan12 Esratayes telefon numaramı aldı oraya gönderiyoruz fişi dedi değiştirirler herhalde cinsiyet tekrar değişmesin de 😊
Kenanizm18 Bu kordonu bebegin organıla nasıl karıstırıyorlar cidden anlamıyorum. Birinde kalp atımı var birinde yok. Benim doktorum gösterdi kordonda kırmızı nokta oluyo organda mavi. Buda kan gecmesiyle ve kalp atımı ile alakalı oluyor
turkan12 Kenanizm18 Evet doğru diyorsun ama karıştırılmış artık sağ sağlim gelsinde kız erkek fark Etmez
Fidashka Kiyafet almaya neden bu kadar acele ediyosunki canim Benimde basima geldi.Su an 31 haftaligiz.13 haftada erkege benziyo ama kesin degil dedi.18 haftada kendini gostermedi sonlara yakin biraz gosterdi kiz galiba dedi.23haftada detayliya girdik yine kendini gizliodu sonlara yakin kiz dedi.29 haftada gittim yine cinsiyet organini tam olarak gostermiyodu.Anliycagin bebegim ilk zamanlardan beri hep ayni pozishon,kendini gostermek istemiyo 😃 dogrusu 31 haftaya gelmeme ve kiz denmesine ragmen hala bisey aldigim zaman tedirgin oluyorum kendini dogru durust gostermemesinden dolayi😬
turkan12 Fidashka evet tam yüz üstü yatıyor o yüzden göstermiyor benim ilk bebeğim canım insan heves ediyor Özeniyor işte bişeyler alıyım ediyim diye o yüzden aldım bi kaç parça ama değiştiricem napalım 😂
Esratayes turkan12 organ taramasina kadar hiç birşey almamanız daha iyi aslında heran herşey olabilir 😊
Fidashka turkan12 bendede ilk canım🙂doğru insan heves edoyo ama şahsen ben erken almaya korkuyorum,elimde değıl😐 daha yeni yeni bi kac sey almaya basladim
turkan12 Zeynepeymen o zaman doktor gösteriyor diye söyleyim dedi benimde ilk hamileliğim ya hemen öğrenmek istiyorum ama bidahakinde kısmet olursa tecrübelenmiş oldum ☺️ 16 hafta gelmeden sormam
Ozlem16 Benimde doktor hic birsey soylemedi goremiyorm dedi 4.ayım bittignde oyle gorebildi kizin dedi ve kzim olack