ayseeeeeeee merhaba sevgili anneler anne adayları çalışan bir anne olacağım Allah nasip kısmet ederse genelde seyahat de ediyoruz tekli elektrikli göğüs pompası mı daha kullanışlıdır ciftli mi yorumlarinizi rica ediyorum🙏🤗😍
Balbebe ayseeeeeeee bu konuda bende kararsızdım ama arkadaşım ikili almamı önerdi çalışan bir anne olarak ne kadar pratik bizim için o kadar iyi diye düşünüyorum
Happyasya ayseeeeeeee henüz anne değilim ama çiftliyi gereksiz buluyorum ki aman aman sütümüz olacak mı o da tartışılır (anne değilim derken doğurmadım daha 🤣🤣onu kastettim )
Balbebe ayseeeeeeee çalışıyor oda iş arkadaşım önce tekli aldım olmadı dedi sonra ikili aldığını söyledi.
ayseeeeeeee Happyasya çok teşekkür ederim haklisiniz sütümüzün ne kadar gelecegini simdiden bilemeyiz🤷♀️☺
Kbraygt2 Kesinlikle tekli alın bende ki çiftli ama sadece bir tanesini kullanıyorum diğer türlü sağım yaparken ikisini tutmak zor oluyor 🌸
ayseeeeeeee Kbraygt2 çok teşekkür ederim kullanan birinden yorumunu duymak gercekten beni cok mutlu etti🙏😍
Happyasya ayseeeeeeee bana da arkadaşım söylemişti o da deneyimli bir anne. Bende sizin gibi kararsızdım ki hala almış değilim ama ev hanımıyım eminim size lazım olacaktır mamajo kiwi ve lansinoh bunlar çok iyi diye duydum bütçenize göre bakarsınız ☺️
ayseeeeeeee Happyasya lansinohla kiwi arasinda şuan icin kararsizim hazir indirim donemiyken alayim diyorum bakalim canim🙏😍