Balyanakmmom Sağlık bakanlığında çalışıyorum 29+2haftalık hamıleyım idarı ızinler devam edıyor mu yoksa 1twmmuz iş bası mı
Biraneee Balyanakmmom bende sağlık bakanlığımdayım kalktı 1 Temmuz iş başı herkese dediler ama bir kesim de kalkmadı diyor kafalar karışık hepimizin
Bebeksum Balyanakmmom henüz öyle bir yazı gelmedi ben bugün çalıştığım kurumlar konuştum bir gelişme yok dediler
Tubbbbbbbbb Balyanakmmom bana direk hastaneden mesaj geldi '‘ SAGLIK BAKANLIGI YÖNETIM HIZMETLERI GENEL MÜDÜRLÜGÜNÜN 23/06/2021 TARIH VE 2179 SAYILI YAZISI ILE TÜM IDARI IZINLILERIN 01.07.2021 TARIHINDE HASTANEMIZDEKI GÖREVLERINE BASLAMALARI GEREKMEKTEDIR. ’' 🤷🏽♀️
ekoglu34 Balyanakmmom ben de saglik calisaniyim. Hastanemden henuz bir bilgilendirme gelmedi. Ben cagirilmadim. Cagirilanlar neye dayanilarak cagiriliyor tam yorumlayamiyorum. Insallah kalkmaz.
Bebeksum Biraneee ben de hastanede calısıyorum daha bir yazı gelmedi dediler. En azından sağlıkçılar için kalkmamalı bizim için risk devam ediyor ve net aşı olun da diyemiyolar gebelere
Biraneee Bebeksum bence de devam etmeli gebeler riskli direkt ama bizim hastane grubuna yazı işlerinden paylaşım yapıldı 1 Temmuz diye belki ay sonu tekrar bir genelge yayınlarlar 🤷🏻♀️
Deryasami150819 Bebeksum bende sağlık calisaniyim universite hastanesinde. ben 24. Haftadan itibaren rapor aldım yani idari izin. Suan 27+6 yım. 32. Haftaya kadar devam. Soyle biliyorum. Devlet zaten gebelere oncelik veriyo. Ve çalışmasını istemiyorlar diye biliyom. Ne kadar doğru onu Allah bilir tabi.
Suleasyaa Bende saglik calisaniyim. 34 oldum. Arkadasim bakanlığı aradi net bisey söyleyen olmadığı için kurumumuz arayip 1 temmuz da başlayın dedi ama resmi yazı göstermediği için bakanlığı aradı. Bakanlık 1 temmuz da iş başı demis .
Deryasami150819 Simdi sağlık bakanlığı diyen var. Oradan çağırırlar. Saglik çalışanı dedim ben. Doktor hemsire, tekniker….. bunun gibi.