• Doğum
  • Doğumu başlatmak için uyarmak

Herkese merhaba, aranızda çatı muayenesinde doğumu başlatmak için uyarma masaj yapılan var mı acaba? Doğumu tetikliyor mu? Uyarmadan ne kadar zaman sonra doğum yaptınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Neseli5 ben 1 hafta sonra yaptiracagim bakalim nasil bir sonuç verecek. Kesinlikle doğumu baslatiyor diye bir şey yok ama çoğunlukla doğumu başlatıyormus.👍

E-Y standart çatı muayenesi mi başlatıyor yoksa ekstra bir o esnada yapılan masaj mı ? Ben yoksaki 2 güne bir evde perine masajı yapıyorum kendime yarın da çatı muayenem var ona göre belirteyim 😂

Truman Perina masajına ne zaman başladın acaba? Bende düşünüyorum 35+5im

Gzmikra çatı muayenesinde uyarma masajını sormuştum, normal çatı muayenesinde birşey olmuyor zaten

Milenka evet bende duymuştum onu, normal masaj yapıyorum tabi bakalım

E-Y çatı muayenesinde uyarma masajını sordum ben sadece çatı muayenesi tetiklemiyor, doktorum uyarma masajı yaptı açılma filanda yok bakalım

• E-Y bunu yanıtladı.
          • E-Y bunu beğendi.

Truman standart çatı muayenesinde sıkıntı yok, bana ayrıca masaj yaptı doktorum uyarma masajı vajinaya, siz perine masajı yapıyorsunuz o farklı

Bluesge maşallah valla bazılarına etki ediyor hemen 😃

Bluesge benim ev dubleks hergm kac sefer inip cıkıyrm haddi hesabı yk ama bebsm gelmedi 😂 yk gelmesin daha erken 37 haftalgm zamnnda gelsin mınıgm saglckla

Purpura26 36 da başla dedi doktorum haftada 2-3 kere yine 2-3 dk yapsan yeterli olur dedi

Truman Kendin yapabiliyor musun acaba? Ve hangi yağı kullanıyorsun? Bende başlıyım 2 güne, umarım faydası olur ya

Purpura26 valla ilk iki seferde yaptığımı zannettim bence ama yapamadım parmaklarımı ittirmeye korktum bi ilk ama şimdi yapabiliyorum elin alışıyor işaret parmağı ve orta parmakla yapmak kolay oluyor ilk bir her tarafa yağ sürüyorum komple bütün vajina yumuşasın diye sonra 2-3 dk alt kısma esnete esnete masaj yapıyorum google da görseller var nasıl yapılacağı ile ilgili. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum birde ben ama zeytinyağı badem yağı olur dedi doktorum

Truman Evet baktım alt kısma hafif baskı yaparak sağa sola şeklinde yapılıyormuş. Çok teşekkür ederim 🥰

Neseli5 evet uyarma masaji yaptiracagim bende sadece çatı muayenesi değil. Rahim ağzına yapilan bir masaj diye biliyorum, birde perine masaji var o normal doğumu kolaylastirmak icin yapilan bir sey. Benim dedigim perine masaji degil.