Sevgiylm34 Merhaba 20 haftalık hamileyim bugün 1 2 damla kanamam oldu ve acile gittiğim de progestan verdi kullanan var mı tereddüt ettim biraz 🥺🤦🏼♀️
Hippolyte_28 Sevgiylm34 Benim kanamam progestan sayesinde durmuştu. Ilac sayılmaz aslinda progesteron hormonunun hapı.
Nazlican1994 Sevgiylm34 ben hamileliğin başında kullanmıştım doktorum bebek tutunsun diye veriyorum dedi daha sonraki haftalarda bıraktım bebeğe bi zararı yok canım Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
zippirana Sevgiylm34 12 haftamda başladım ilk doğumum erken olduğu için doğuma kadar kullanacağım. Fitil olarak kullaniyorum. Onu kullanmayi unuttugumda ağrım oluyor. Bebegi heo aşağıda hissediyorum. Onu kullaninca çok rahatlıyorum. Tek sıkıntı çok akıntı yapiyor
fenci_anne Sevgiylm34 benimde geçen hafta başıma geldi bu , şuan 21 haftalığım , vajinal kullandım ve düzledim iyi geldi ilaç . Mutlaka kullanın , doktorum vajinal kullan yan etki olmaz böyle dddi hap olarak çok fazla yan etkisi olurmuş
Hippolyte_28 Sevgiylm34 Once agizdan aldim. Ama mide bulantilarimi arttırdı ve bas dönmesi yapti. Doktoruma soyledim vajinal almamı onerdi.
Aysemin54 Sevgiylm34 doktorunuz nasıl dediyse agızdan alınca yan etkisi cok oluyor bnce vajınadan kullanın ama doktorunuza da danışın
Nesli23 zippirana akıntınız ne renk oluyor bende sarımsı kahverengi oluyor ondan mı değil mi anlamadım
minikprensimmm123 Sevgiylm34 19 haftalıkken doktora adet sancısı gibi ağrılarım var dedim o zaman bana da verdi canım rahimde kasılma olmasın erken doğum felan diye 25 haftalık oldum halen kullanıyorum fitil olarak hiç tereddüt etme kötü bir ilaç değil burda doğuma kadar bile kullanan var
Asya36 Sevgiylm34 ben 9 haftaligim şuan ikinci kutumu içiyorum ağrım icin vermişti doktorum sadece çok fazla uyku hakllsizlik uyuşukluk yapıyor bana
iremakar35 Sevgiylm34 faydası var zararı yok mutlaka kullanın, çoğu arkadaş kullanıyor zaten farklı farklı sebeplerden
Asya36 minikprensimmm123 bende yeni öğrendim çok fazla yan etkisi var bunun ya basımı bile kaldıramıyorum
Valide Sevgiylm34 10 haftalık ikiz gebeyim kanamam olmadığı halde ikiz oldukları için sabah ağızdan gece fitil şeklinde kullanıyorum doğal bir hormon bebeğin uterusa tutunmasını sağlıyor canını sıkma fazlasının bebeğe de sana da zararı olmaz sadece biraz halsizliği arttırdı bende o da normal 🌸
Sevgiylm34 Hippolyte_28 bende fitil olarak kullanmak istemiyorum ama ağızdan alınca yan etkisi çokmuş
Hippolyte_28 Sevgiylm34 Aynen maalesef öyle. Ama fitil olarak etkisini daha iyi görüyorsunuz. Hersey yavrularımızın sağlığı iyiliği için 😊😊