Akoalalover Gkc92 aynen oyle gercekten. Ayni konu hakkinda elli tane konu acilmis demekki anirmal bisey degil🙇🏻♀️💞
Gkc92 Akoalalover iyi yapmışsınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🙏bol bol dinlenin sıkmayın canınızı hiçbir şey için
fethiyeli48-48 Akoalalover hem fitil hem ağızdan kullanılıyor kuzu ben bazen uyumak için gece ağızdan alıyorum yan etkileri güzel kafa yapıyor uyku başını kaldıramıyor insan vajinal de atıyorum bazen sabah akşam kullanıyorum ve evet yasak kendi yemeğimi yapıyorum 2 güne bir yatıyorum %80 günümün çoğunda
fethiyeli48-48 Akoalalover sana yük gelmesin emin ol herşeyden daha önemlisi yavrularımı kucağımıza almak
Akoalalover ivmenas ben sonradan hatirladim yumurta catlatma ignesinden sonra kullanmistim bu ilaci seneler once o zaman icmistim baya bas fonmesi yapiyodu bi sure. Deneyelim bakalim vajinal yoldan nasil olacak😁🥺
ivmenas Akoalalover bir tane alacaksaniz gunde, gece yatarken koyun bir saat kalkmamaniz gerek zaten, gun icinde biraz akinti yapiyor su gibi ilac kalintilari atiliyor beyaz beyaz cikiyor korkmayin o normal 😀