Kesinlikle önermiyorum. Size başıma gelen olayı anlatmak istiyorum. 12. Hafta da kontrolümüze gittiğimiz zaman Ayşe hanım elimize cünsiyeti yazdığı bir kağıt verdi ve kız olduğunu öğrendik. Biz ısrarla hocam emin misiniz herkese söyleyeceğiz dememize rağmen söyleyebilirsiniz şeklinde rahat tavır takındı. Biz ilk çocuğumuz olduğu için haliyle doktorumuza güvendik. Tecrübeli anlamıştır böyle bir hata yapmaz emin olmasa yazıp vermez dedik. Herkese söyledik hatta paylaşımlarımızı bile yaptık. 3 hafta sonra kontrole gittiğimizde bize erkek olduğunu söyledi. Şok geçirdik bir anne için 3 hafta az zaman değildir, benimsedik sevindik. Bu habere ne olursa sağlıklı olmasına çok sevinsekte biraz da olsa üzüldük ve doktprun bu hatasından kaynaklı sinirlendik. Ben çok beğenerek ve araştırarak gittiğim bir doktorun böyle bir tecrübesizlik ve düşüncesizlik yapması kabul edilir boyutta değildir. Bu spnuçtan sonra rahat tavrı, hatası yokmuş gibi hali daha da sinir bozucu. Baktığı ultrasondan emin bile değilim şuanda, verdiği ilaçlardan bile o yüzden tavaiye etmiyorum.