Mercimekveannesiii Meralrabiamhmt kontrolleriniz de gelişim geriliği varmıydı kilo olarak. Benim de tahmini 2500 civarı doğacak kilosu 2 hafta geride
Ysmnbl Mercimekveannesiii benim bebistede gelişim geriliği var bakalım doktorum haftaya doğum olur dedi ama küveze girmesini istemiyorum inş girmez sağlıkla gelsinlerde zayıflık önemli değil alırlar inş
MDT Meralrabiamhmt inşallah alır ultrasonda nefes alışverişi vs her şeyi normal çıkıyor. Sadece minnak. Bakalım artık hayırlısı
Mercimekveannesiii Ysmnbl haftanız ileriyse sıkıntı olmaz İnşAllah sağ salim alırsınız kucağınıza 🌸 bizim haftamız küçük 26 haftalığız
Yagmur515253 Meralrabiamhmt merhaba Allah analı babalı büyütsün öncelikle . Biz şuan ,40 olduk 3050 Gr da kilomuz var doktor iki haftadır kilo alamadığını söyledi. Sizce sezeryan yapmalı miyim
AybukeA Meralrabiamhmt kuzenim 2600 dogurdu 1 2 gune 2300 e düştü yeğenim, ama maşallah cok saglikliydi kuveze girmedi, suan 4 aylik neredeyse 6 kilo oldu , endişe etmeyin saglikla büyütün 🤗
balbocegim27 Meralrabiamhmt kızz ben 1750 kg doğmuşum tek zayıf olduğum zaman da O zaman zaten başka bir sorun yoksa korkma
kozerr MDT bende 35 de aynı sizin gibiydim cuma kontrole gittim 36 da 2300 bile olmamıştı kilo alımı durursa doğumu başlatırız dedi doktor korkuyorum bende ister istemez küveze girer mi sıkıntı olur mu diye
Yeppudaa Meralrabiamhmt canım sağlıklı olsunda . inşallah kendini cabuk toparlar bebiş .üzme kendini ..
Ysmnbl Mercimekveannesiii 36+6 yim ama bebiş 34 hafta ile uyumlu 2,5 hafta var arada bütün bebisler sağlıkla gelsin
MDT kozerr bizim de kilo alımı çok yavaşlamıştı. bugün 37. Haftaya girdik kontrolümüz var. Bakalım kilo almış mı almamış mı ona göre bir yol haritası çizecek artık doktorumuz 🤷🏻♀️