LawyerEce Merimeri12 Önden açılabilen düğmeli 2 takım gecelik. 1 adet sabahlık. 1 takım yedek pijama. Emzirme sutyeni. (Doğumdan sonra kullanamaya gerek duyulmuyor bu arada, hastaneden çıkınca kullanabilirsiniz eğer arabayla dönecekseniz. Birkaç adet (yaklaşık 5) hamile külodu. 2 tane pamuklu çorap. Bir tane hırka. Terlik. Bir paket depend. Sıvı sabun ve şampuan. Diş fırçası, diş macunu, diş ipi vs vs. Tarak. Havlu. Kağıt havlu. Göğüş pedi. Çatlak kremleri. Hastaneden çıkarken rahat olabileceğin kıyafetlerin. Şimdi geldik bebek için olanlara. 🤍 Yenidoğan bebek bezi (15-20) 3 tane zıbın. 3 tane uzun kollu tulum. 3 tane alt pijaması. 2 tane bebek çorabı. 2 çift bebek eldiveni. 5 tane bebek şapkası. 1 adet bebek yeleği. 3 adet müslin bebek battaniyesi. (Mevsimine göre.) 2 adet mama önlüğü. Bebek havlusu. (Küçük boy.) Bebek şampuanı, yağı, pişik kremi. Bebek çarşafları. Kirli torbası ya da çöp poşeti. Hastaneden çıkarken bebeği koyabilmek için puset.
LawyerEce belisslinaa Değişebiliyor aslında ilk doğumumda bebeğin yıkanması gerekti. Altını kirletti, kustu çok rahatsızlandığı için mecburen yıkamamız gerekti banyo yaptırdık vs. Ben önlem olsun diye ikinci doğumuma da ekledim ama kullanmadım pek eve döndüm.