Yavuz-Asel25 Hayle saglıkla gelsin prenseslerimiz insallah..Bizde 28+1 olduk ismimizde Asel Duru olcak insallah:)
Mgokkilicc Hayle [silindi] Yavuz-Asel25 Melek6177 Herkese merhabalar, inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı 🥰🤲 Bende 30+5 günlük hamileyim 1 Eylül gözüküyor doğumum ama ben hep daha erken olur diye düşünüyorum 🌝 cinsiyeti kız adı Elisa olucak inşAllah ♥️
[silindi] Mgokkilicc amin canim sag saglim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin canim hepimizin insallah
Esra_baki Mgokkilicc bende 30 haftaliğım ama 31 haftalık çıkıyor. 7 Eylül normalde tahmini doğum tarihimiz ama bir hafta önde ya bende erken bekliyorum. 30 Ağustos evlilik yıldönüm nedense o gün gelecek diye hisediyorum hayırlısı kızım olacak. İsmi güneş ☀️ olacak nasipse sizde sağlıcakla alın kucaginiza 🌷
evaburak95 Hayle kızımla 29+0 🥰 normalde eylül annesiyim adınıda Eylül Eva koyduk zaten fikrim değişmezse sezaryen istiyorum ağustos sonu eylül başı gelir minnoşum inşallah 😍😍
sm21 Selam kızlar, 27+6 yız biz de. Nasipse bir oğlum olacak. Şu ara gebelik şekeri çıktığı için diyete başladım, biraz korkuyorum açıkçası, umarım son üç ayımız da sağ Salim geçer 🙏
Esps_ sm21 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 Bende de gebelik şekeri çıktı diyet ve yürüyüş yapıyorum sürekli ama hep açım sanki doymuyorum 🥺
Esps_ Hayle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin 🙏🏻 28+6 yüz bizde sanki zaman durdu hiç geçmiyor 🥺 herkes ikili rakamlara düşünce anlamayacak bile nasıl geçtiğini diyordu ama 🤔
Birkuzucukbeklerken Esps_ ay yok canım üç rakamdayken çok hızlı geçiyordu ama iki rakama düştüm zaman geçmez oldu ilerlemiyor sanki
sm21 Esps_ amin🙏 Ben de hep aç gibiyim, bebek gelişmeyecek diye korkuyorum. Bazen biraz fazla yediğimde ise benim yüzümden bebeğe bir şey olursa diye pişman oluyorum. Psikolojik olarak çok etkiledi beni bu gebelik şekeri🥲
Hayle Esps_ çok tesekkur ederim.nöbet geçirdi .bütun motor becerilerini kaybetti fizik tedavi görüyor