MinikEkran Fairymom sağlıkla gelsin prensesiniz inşallah ❤ bende çok istiyorum 2 kızım olsun birbirlerine ilerde yoldaş olsunlar diye bitane kızım var 16 haftalık hamileyim henüz öğrenemedik cinsiyeti ama sağlık her şeyin başı hayırlısı neyse o olsun Rabbimden ümit kesilmez sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz👶🏻
Fairymom Deletedmom93428 doktorumuz korkuttu biraz bağırsakta parlaklık var ense kalın dedi ama ikili testi yaptırdığım yerde herşey iyi demişlerdi down sendromu riski var dedi
Deletedmom93428 Fairymom yaa geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah ☺️ Rabbimin dediği olur belki doğduğunda böyle bir şey olmaz Rabbimden ümit kesilmez 🙏
Fairymom Oskarr 15 son adetime göre ama doktorum ısrarla sen yanlış hatırlıyorsundur diyor ve hemen hemen 16 - 17 haftayla uyumlu diyor
Elcnbykckr [silindi] valla canım benim bitane oğlum 2.de sanırım erkek değişmezse yalan yok bu sefer kız istiyorduk Hani öyle aman aman cok sevindik şaşırdık diyemicem allah sağlık versin buymuş nasibim dedim. Ama yalan yok bi oğlum var bi kızımda olsun isterim
Fairymom [silindi] arkadaş için söylemiyorum sonuçta hangi niyetle yazdığını bilmiyorum ama maalesef var öyle bir topluluk ama burukluğum cinsiyetten değil, ki zaten doktor bukadar şey söyledikten sonra cinsiyetin pekte bir önemi kalmıyor sağlıklı olsunda. 💞
Deletedmom93428 Fairymom ya bacım yok öyle bir şey ben niye cinsiyet şçins eni eleştireyim töbe yarabbim ya insan gibi soru soraym dedm millet sataşmaya yer arıyor ya neden buruksunuz dedm bu cümlenin neresi anormal la havle ve la kuvvete illa billahil azim 🤦♀️
Fairymom MinikEkran inşallah sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil. Sizde sağlıkla alın kucağınıza.
balkiz12 Deletedmom93428 asıl kendileri tetikte bekliyormuş gibi direk bakılınca genellikle öyle durumlar oluyor bende öyle anladım acaba aynı cinsiyet mi diye düşündüm
Deletedmom93428 balkiz12 ya ben onu düşünmedim düşünen de olabilir saygı duyarm fikirde bulunanilirsm falan filan kadıncağız buruk sevinç deynce bende normal olarak neden buruksunuz demişim Allah aşkına bu cümledeki anormallik ne 🤦♀️ ya akşam akşam vallaha adamı sinirlendiriyorlar ya
Fairymom balkiz12 başlıktan dolayımı öyle anlaşılıyor yaaa valla kimsenin gerilmesine sebebiyet vermek istemem
CgladaP Fairymom sağlıkla doğsun inşallah 😍 benimde bi kızım var 2.ye 8 haftalık hamileyim benimde hep gönlüm 2 kızda ama herşeyden önce sağlık 🥰❤️
Fairymom Deletedmom93428 lütfen valla kendimi sorumlu hissediyorum kimsenin arasında gerginlik çıksın istemem.
Deletedmom93428 Fairymom hayır canım senin ne suçun var hanımefendi sataşmaya yer arıyordu bende cevabını verdm canım sen boşver sağ salim kucağına sağlıyla alırsın inşallah ☺️🙏