haviisssss Kızlar çatı muayenesi ne zaman olur ? Ve ilk nst ye ne zaman başlanılır ? 30+1 deyim 3 hafta sonra yeniden kontrolüm var 🌸
dlnyny haviisssss ilk nst 34.haftamızda başladı,çatı muayenesini doktoruma sordum 38den önce yapmam 38.haftanda yapacağım dedi doktora göre değişiklik gösterebilir🌸
Cansel129 haviisssss 33 ten sonra başlıyor diye biliyom ama eğer sancin varsa nst ye alıyorlar benim 28 de sancim oldu acile gittim Altan muayene etti nst ye verdi şuan 39 haftalık hamileyim her hafta gelip nst ye girmen laizm dedi randevu olmadığı için nöbetci doktora gel dedi hala çatı muayenesi olmadım sanrim sancim çıkamadığı için
KZeynepk haviisssss 31 haftalikken gittim doktora sordum 34 te nst ye baslicam dedi bişey çıkmazsa 37 çatı 😐
Cansu_okan Nst 33 haftada başlanıyor diye biliyorum ama 20 haftalıktan itibaren giriyorum şuan 34+6 haftadayım halada giriyorum 😕
Eylem_kaya07 32+1 haftalık olduk bugün sancılarım çoktu dünden beri acile gittim nstye bağladılar ilk defa girdim nstye
Burcuckmk Mom7272 sancilarini.bebegin kalp.atislari haraketlerini takip etmek icin bakıyorlar ben 2 haftada bir girdim sonra da haftada 1 girdim
ElifAtas29 Beni 37.haftamda nst ye bağladı, 38+2 yim daha çatı muayenem olmadı yarın kontrolüm var bakalım 💁🏻♀️
midekoruyucu haviisssss benim doktorum ilk nst 34te yaptı, çatıya da 37de baktı. Şuan 38+3 teyiz tekrar nst istedi bakalım 🤷🏻♀️