MommySharkdutdutdutut aycanasel Seni alan yaşadı 🤣 bu aralar boyle tekliflere cok muhtacim 😁😂 buzlu suya falan girmeye 😁
aycanasel MommySharkdutdutdutut aksamlari esimle balkona leğen koyuyoruz icine buzlu su offf diyorum dene bunu 😂
Fatosef aycanasel demin çıktım markete eve gelene kadar yandım. Kendime dondurma aldım en son dayanamayıp. Yolda da sanci girdi dogurcam sandım 😁
aycanasel Fatosef ne kadar cesaretli birisiniz demek markete çıktınız tebrik ettim sizi👏 valla ben kipirdamadan yatiyorum 😂
MDT aycanasel yarın 37 olacaz. Bulunduğum şehir öncesinde iyiydi ama bir kaç gündür sıcak özellikle göğüs bölgem çok terliyor. 3-4 gündür bebek kendini çok kasıyor ve uykum çok düzensiz, yatakta dönmek işkence gibi. Aşırı kilo almadım. Ödem vs yok ama arada tansiyonum yükseliyor.Bunlar dışında iyiyim. ☺️Yavaş yavaş Yüklenen doğum korkusunu saymıyorum. 😬
aycanasel MDT aramizda 3 gun var sanırım 🤗 valla dogum korkusu bendede ufak ufak guncelleme geliyor hissediyorum ama her kontrole gittigimde insallah doğuma alirlar diyorum bir taraftan da hem bebiş icerde cok daraldi hissediyorum hem ben dışarda bittim,annelik hakikaten zor zanaatmış..
Badeninannesii aycanasel Al benden de o kadar su damacanası gibi oldum 23 kiloda ben aldım🙈oturdugum yerden kalkamıyorum çatlamadık yerim kalmadı desem yeridir😭sırt ve bel agrısı beni maffediyo çok şükür çogu bitti saglıkla kavuşalım da bebişlerimize allah yardımcımız oluyo çok şükür🙏❤
aycanasel Badeninannesii yani ben yokuşta bir yerde düşsem yuvarlanarak devam ederim duramam büyük ihtimalle o durumdayım. allah hepimizin yardimcisi olsun 🤗
Demetslt aycanasel 36+3 gayet güzel geçiyor benim gebeliğim☺ gece uykum masallah cok guzel sivrisinekler olmasa daha iyi tabi. Öğleden sonra uykuya yattim üzerimi çıkarmamıştım bacaklarım terlemiş suyum geldi sandim😂😂
aycanasel Demetslt uyku için bir yerlerini kaşı hemen nazar değmesin. Ben en son ne zaman tam anlamiyla uyudum hatırlamıyorum bile 🤭
MDT aycanasel benim Sezaryen mi normal mi henüz belli değil yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz
neseinan aycanasel aynı durumdayız 38 e girdik karnımı tutarak yürüyorum hararet basıyor nefes alamıyorum
Sbhtzmn aycanasel heryerim ter 😮 iğrenç hissediyorum gece uyuyamıyorum. 38+3 üz bu gece hastaneye yatıyorum dogum başlatılcak açıklık var agrı yok fitille dogum başlıcak inşallah
yetbet 37+3 ten selamlar 🖐🏼 Sıcaklar, kasılmalar, ara ara gelen sancılar, uykusuz geceler… yine de iyiyiz çok şükür 😀
Ecemyldrm Bizde 37+4 olduk antalya sıcağında pişiyoruz terlemekten insanın içi fenalaşıyor valla klimalı odadan bir adım atasım gelmiyor son 8 günüm kaldı hayırlısıyla atlatırız inşallah 🙈☺️