beguumm123 Hangi marka ateş ölçer almalıyız? En güvenilir ve en kaliteli ateş ölçer tavsiyesi verir misiniz 😇
Symazturk beguumm123 Braun prt 2000 koltuk altı ateşölçeri aldım çok araştırmıştım ben de hem fiyatı makul hem de Braun kalitesi , umarım bi sorun yaşamam henüz bebişim doğmadı o yüzden kullanım açısından net bir şey diyemiyorum
Asyaa02 beguumm123 biz ebebek’ten Kanz marka aldık. İki başlığı var, hem kulaktan hem de alından ölçüyor.
zeynepin_annesiiii Valla ben cubuklardan sipariş verdim bı tane civilden . Onlar da doğru ölçüyo sonuçta bence fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum 🤷
BelisMelis41 ben instagramda mühendisinoglu sayfasını takip ediyorum dogal bebek bezleri dogal ıslak mendiller kısada doğal ne varsa onu araştırmış adam yine oradan buldugum bir ateş ölçeri aldım kısa sürede ölçüm yapıyor ve doğru şekilde yapıyor bir bakın isterseniz https://ty.gl/fjpxss9hk Nurtrky
zeynepin_annesiiii Taze_gebe evet aldım bitane onlardan ama işimi görmezse güzel bir marka araştıririm artık .
Nurtrky BelisMelis41 evet bende takip ediyorum o sayfayı birde koltuk altı istiyorum birde kulak iki tane olsun riske atmak istemdm bu güzelmiş fiyatıda uygunmuş
BelisMelis41 Nurtrky kendısı memnun kalmadıgı bırseyı onermıyor catlak kreminden tutun bebek bezimıslak mendil cocuklara ozellıkle organık olan herseyı arastırıyor bende oradan bakıyorum herseye :) sampuan pısık kremi vesaire guzel birşey :)
Taze_gebe zeynepin_annesiiii ya bende de var onlardan ona guvenip henuz baska model almadim. Hastanede hemsireye de sordum ozellikle bise onermekten cekindi(malum her marka icin kotu yorum da var)
zeynepin_annesiiii Taze_gebe evet bende trendyoldan bakmıştım bir tane bile kötü yorum olunca insanın morali bozuluyo
Taze_gebe zeynepin_annesiiii yani 600-700 fiyatlari var o parayi versem afedersin gelip ameliyat etmesini beklerim😂
zeynepin_annesiiii Taze_gebe ahaha çocuğu iyileştirmesini falan beklemek lazım o kadar para verince 😂 bilmiyorum yaa gerçekten o kadar para vermeye gerek var mı . Bide şey var burun aspiratörü oda alincak daha düşündükçe eksik çıkıyo
BelisMelis41 Symazturk valla bende cok memnun kaldım kendim ateslenmıstım trendyoldan sıparıs verdm buradan ertesi gün göndermişlerdi :)