Ceren1262 Ya belkin size saçma gelebilir ama ben çok rahatsız im bu konudaaa.ben kalcam küçük olması rahatsız im pantolun giydigim oturtmuyir üstüme ne gibi egzersizler yapabilirim büyümesi için 😊😊
DiDoCe Ceren1262 Chloe ting in bölgeye göre egzersiz videoları var googlede youtube de 15 er 20 ser günlük programlar şeklinde çok güzel ben sıkı bir şekilde uyarak kalcami toparlamıştım gecen yaz tatil için tabi eser yok simdi😅😃
Ceren1262 Leylaakcay ah kuzum kilo alabilsem ben sırf kilo alamiom diye gecelerce ağladım yiom hem de çok yiom ama alamiom
zehranurr Ceren1262 canım sadece oturmaklada olmuyor. Hem oturacaksın hemde popoyu yayıp yatacaksın. Arada sağa sola dön uyuşma, yükü bi tarafa daha çok verme o taraf alır başını gider. Benim gün içinde yaptığım şeyler bunlar 😂
Birpapatya4 Ceren1262 bende öyleyim sadece gebeliklerimde alıyorum doğumdan sonra pırt anında gidiyo yani ilkinde öyle oldu ve şuan göbeğimden çok kalçam var kız bebek öyle yapar diyolar 😅😅😅 fazlası da iyi değil be 😅 sen gebeyken bol kilo alıp sonrasında vermemeye çalış başka türlü bende alamıyorum
Burcu_NFUE Ceren1262 yarıyor tabiki ama düşük tehlikeniz ve riskli gebeliğiniz varsa yapmayın . Hamile kadınların yapmasını pek doğru bulmuyorum genelde erken doğuma sebep olan bir yöntem çünkü
Minigimm0611 Ceren1262 tabiki yarıyor ama düzenli olarak en kötü 3ay yapın ozaman farkı göstermeye baslar 6ayda oturtursunuz.
Ceren1262 Leylaakcay ben keçi eti olsun inek eti olsun asla yemedim ama kıyması yedim ineğin palik vs tavuk yiom galiba metopalizma danmidir bilmiom