Sbhtzmn Littlemom07 Rabbim yardımcın olsun sag salim kucagına al bende dogurcam gece yatısım olcak 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Ervan Littlemom07 Allah kolaylık versin . Sümmessebileyesserah bu zikri çek Anlamı: sonra ona yolu kolaylaştırdı. Ayet bu canım.. ikinmada flan doğum anında şöyle😘
Fatmaece Benim bıdığın da gelmeye niyeti yok perşembe suni sancıyla gelcek inşallah dua edelim kendi sancılarımızla gelsin 😊
Merveyzc1661 Littlemom07 rabbim tek nefeste kucağına almayı nasip etsin sağlıkla kavuşun inşallah 😊❤️
Ozgepoyrazaden Littlemom07 bende şu an evde sancılarımı karşılıyorum . Herşeyi hazırladım 37. Haftadayız . Belim kopuyor belimden karnımın altına vuruyor ağrı . Düzenli değiller henüz. Biraz daha ilerlerse bende gideceğim . Dilerim sağlıkla kavuşursun yavruna bi avazda.
Littlemom07 Ozgepoyrazaden İnşallah teşekkür ederiz ben öğleden beri burdayım 3 kere nst baglandım agrılarım ve sancılarım cok ama acıklıK 2 bekliyorum
Ozgepoyrazaden Littlemom07 yatma yürü bol bol. Evet sancı vurduğunda zor ayakta kalmak ama yürümek gerçekten açılmanı ilerletir . Benim 2. Ve şu an ne kadar kalabilirsem evde o kadar dayanacağım. Yürüyorum bol bol.