Sema2019 Slndfne keseyi 5 haftalikken kalp atışını da 6+4 te oluştuğunu söyledikler 8+6 da kalp atışını duyduk çok şükür Rabbim herkese yasatsin hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip eylesin inşaAllah
Slndfne Aminnn inşallahh cümlemizin evladını korusun Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻Şuan çok küçüğüz daha Çarşamba günü için randevu aldım tam 5+0 olcaz inşallah ama görülür mü bilemedim acele mi ettim 🙈
diamond2635 Slndfne 4+5 te keseyi gördük 5+5 te kalp atışını duyduk canım allah size de nasip etsin inşallah 🌸😘
Zeynepckn sumeyraballl bişey sorucaktim aşılama ile gebe kaldım adete goremi 6+3 te gördünüz keseyi ve bebeği
Zeynepckn Avokadoo Allah bağışlasın inşallah ben biraz geç oldum aşılamayı yumurta geç büyüdüğü için ona göre hesaplarsak 8 haftalık oluyom ama 4 hafta önce aşılama oldum cuma günü randevum var inşallah görürüz keseyide bebişide
Avokadoo Tam 4 de kese 5+4 de kalp atisini duyduk 🤲🏼 Hatta 4olmadan 2 gun once olusmaya basliycak dediler minik minik seyler vardi muhtemel kan hucreleri sonra orda olustu 🥰
sumeyraballl Zeynepckn inşAllah kuzum Hepimize nasip etsin Allah bebelerimz sağ salim gelsin inşAllah 🤲🏻🤗
Aysenurctn32 Slndfne keseyi 5+2 de gebe olduğumu öğrendiğim gün gördük daha önce öğrenseydim görülürmüydü bilmiyorum.. kalp atışını 6+5 te gördük onu da daha önce gitmedim belki daha erken de duyuluyordur.
Avokadoo @Zeynepckn o zaman ultrasonda bebege gore soylerler benimde bugun 11 hafta ama 3gun onden gidioruz. Suan 11+3um