Elif0712 Ozgeyuce46 sogani bilmemde bi arkadasim hayit tohumu cayi ile hamile kaldi bide youtubede bi bayan vardi nasil ikiz bebek sahibi oldm diye videosu vardi
Valide Ozgeyuce46 polikistik overim vardı soğan küründen çok memnun kaldım şuan kistim felan kalmadı çok şükür ikiz hamileyim
Seda_nrr Ozgeyuce46 ben yaptım :) tabi önce rabbim sonrasındada soğan suyu kürü ile gebe kaldım :) tüp bebeğe başlayacaktık gerek kalmadı çok şükür 🙏🏻🌸
Aybuss Ben soğan kürü yaptım canım.. 6 ay kadar sonra testere dişli aslan pencesi ve hayıt kürü yaptım gebe kaldım.. İşe yarıyor 👍
Elif0712 Ozgeyuce46 hic bilmiyorum ikizlere nasil hamile kaldim diye bi baslikti sanirim bikac ot kuru ypmis aslan pencesi vardi bi seyler daha hamile kalmis
Valide Ozgeyuce46 canım ben yapalı epey bir zaman oldu sabah yarım akşam yarım kabuğuyla birlikte hazır suda kaynatıp suyunu içiyordum aç karnına sıcağa yakın ılık halde ama internette vardır kür 💋
Suleasyaa Ozgeyuce46 evet canım o 15 günde inanilmaz akıntısı oldu .cok fazla enfeksiyonu varmis enfeksiyon vücuttan uzaklaşınca hemen hamile kaldı
Ozgeyuce46 Suleasyaa Anladım canım ilişkide girmeyecek sadece soğan kuru içip sonra mi hemen mi ilişki girseniz mi