Kbra97 Nur2308 eger erkek ise çok bence çünkü erkek çoçukları 1 ayından sonra.2 numaraya geçiş yapıyor ama kız ise az da gelebilir
midekoruyucu Nur2308 bence çok olur 🙄 doğum yapmadım daha ama, belki iyi gelmeyecek o marka bilemiyoruz sonuçta. Az alıp denemek daha mantıklı gibi geliyor bana. 🤷🏻♀️
Seda_nrr Nur2308 sleepy büyük geliyor yazmıştı biri :) yenidoğana o yüzden prima kullanıyorum şimdilik demişti belki bebeğin kilosuda etki eder bilemiyorum
duyguluanneee Nur2308 sleepy 1 numara küçük oluyor demişlerdi forumda ben iki numara denemek için aldım 20 Li paketten o bile küçük göründü gözüme Prima 1 numara da aldım 20 Li yine denemek için aynı boyları var o kadar çok alıp elinizde kalması da muhtemel 🤷🏻♀️
Burcuckmk Nur2308 cok degil canim benim 22 gunluk bebeğim icinde 46 tane olan paketlerden 5 tane gitti bile
Aylinsemih Nur2308 bence ideal ben 210 lü aldım çok gidicek diyolar zaten 2 ile 5 kilo arası o paket az almak olmaz
zllcnlky Nur2308 bence çok. Ablam oğluna yaklaşık 70 tane falan kullanmış 1 numaradan. Bide bebeğinizin kilosu fazla olursa daha bile az kullanır. Belki hiç kullanmaz, 1 numara 2-5 kg
Eryener93 Nur2308 ben şimdiden 192lilerden 1 no ve 2 no aldım, zaten azlılar 99tl ye geliyor normalde, bu fırsat kaçmaz