Zero2344 Kızlar kusura bakmayın tiksinenlerden özür dilerim sümüksü kıvamlı ama saydam renk akıntım olmuş ilk defa oluyor nişan olabilir mi acaba yoksa nişan kırmızı yada pembe mi oluyor.
-aydaogunc Zero2344 Saydam şeffaf renk ise nişan değildir canım normal akıntın olmuştur. Kahverengi kırmızı pembemsi olursa nişan oluyo benim bildiğim
Bett_blog Zero2344 sümüksü şeffaf oluncada nişan oluyor googledan bakabilirsiniz kanlıda oluyor kahverengimside oluyor haftanız doğuma yakınsa nişan olabilr
celikbebeklerr Zero2344 renksiz de olabiliyor. Benim de oyle oldu googleden gorsellerden bak nişanin gelmiş muhtemelen canim
-aydaogunc Bett_blog Şeffaf ben ilk defa duyuyorum nişan izi olarak ama olabiliyomuş siz yinede doktorunuza haber verin o zaman ne olur ne olmaz
Bett_blog -aydaogunc yok bende bilmediğim için baya araştırmıştım ne olur ne olmaz diye ama şeffaf sümüksü haliylede oluyormuş🥰 en iyis doktora danışmak tabiki
Zero2344 Kızlar doktorumu aradım normal dedi nişan da olabilir yada akıntı da olabilir dedi bebek hareketlerini takip et sancın olursa gel dedi. İlginediğiniz için çok teşekkür ederim