Egeasigi Hanımlar 32 deyim ama göbeğim 38 gibi ,sanırım kişiye göre değişiklik gösteriyor .😊açık biriyim hamile pantolonu üzerine giyebileceğim birşey bulamıyorum , sizler ne giyiyorsunuz link yada resim atabilir misiniz ??
Ebcal Egeasigi ben de aynı dertten muzdariptim özellikle çalışırken her gün ayrı kıyafet hayal oluyo hamileyken ne yazık ki 😃 uzun oversize tişörtler ve ya normalde giydiğinizden daha büyük beden üstlere bakabilirsiniz biraz uzun ve geniş olanlardan.Ayrıca geniş elbiseler kurtarıcı oluyor pantolon giymediğiniz zamanlar
defnes_mom Egeasigi ben bütün hamileliğimi bir taytla geçirdim çok rahat oldu üstüne de oversize tişörtler (özellikle yanları açık olanlar)☺️ iki tane elbise aldım ama çok giymedim
Aysnn3705 Egeasigi bn normalde de çok dar giyinen biri olmadığım için üzerime kıyafet almam gerek kalmadı hala kendi kıyafetlerimi giyiyorum 33+6 haftalığız şuan sadece pantolon bi tane aldm o da artık olmuyo yaz gelnce ince bol dışarda giyebileceğim pijamalar aldım çok rahat ediyorum
ZM11-2019 Ben bu sıcakta hiç pantolon giyemiyorum zaten bekarkende elbise giyerdim hamileyken de çok rahat oluyor
Egeasigi ZM11-2019 evet elbise daha rahat ana her zaman da elbise olmuyor hamşle pantolonumun üzerine bulamıyorum ben tarz giyeceğimi artık bilemiyorum hep aynı şeyleri giyiyorum
Egeasigi defnes_mom evet ben de hamile pantolonu aldım şimdiye kadar hep onu giydim ama yazgelince elbise daha iyi olur diye düşünüyorum
Egeasigi aslica yaa benimde elbisem var 3 tane ama pantolon üzeri de giymek lazım diye kararsız kaldım
Sarellem Egeasigi 28.haftadayım. Göbeğim çıktıgından beri pantolon 2 kere giymişimdir. En rahatı elbise gecede gecelik 😂
Egeasigi Sarellem ayy evet gecelik olayı hiç aklıma gelmemişti 😂hep bol şort giyerim diyordum çok teşekkürler