Songul606_ Kızlar merhaba bebeğim dün geceden belli çok ama çok hareketli Kasıklarımda kasılma var ayağa kalkınca daha çok oluyor bebek aşağıya baskı yapıyor birde aşağı tarafta böyle iğne batar gibi ağrılar var sizce ne yapıyım?
miniginannesi9 Songul606_ bu haftalarda kasılmaları normal değil mi zaten. Ben 37+1 im şuan kasilmam yok ama iki hafta önce falan oluyordu.
orkide21 Songul606_ benim de aşagıda iğne batar gibi oluyor vajinaya doğru baskı gibi ve kasılıyorum acaba doğum mu yaklaştı 🥺 günümüz aynı
Kubra5256 Songul606_ aynı durumu yaşıyoruz. Nefesimi anlık kesecek batma hissi. Pilates topunda hareket yaparken çok hissediyorum hatta
Goksinismail Songul606_ böyle olunca ılık bir duş al onun biraz rahatlama da etkisi olur. Sağ saglim kucağına alırsın yavrunu inşallah 🤲
Eylemmm1655 orkide21 Ay benim de öyle 37+5 sabahladım ağrıdan resmen o dediğiniz.igne batar gibi şey bana da oluyo dun gece artık çamaşırimi bile çıkardım açıdan degiyo diye daha fazla acı veriyodu
miniginannesi9 Songul606_ bu haftalarda doktorunuz kaç günde bı gelin dedi artık size? İki haftada bir dedi benim doktorum
Fatosef Songul606_ benimde kasiliyor dünden beri ayrıca rahimde igne batması gibi şeyler yaşıyorum. Doğuma hazırlık olsa gerek.
Yumurcakk Songul606_ bende 37+1 im resmen iğneler gibi oluyo hareket edışleri sanki düşücekmil gibi hissediyorum ayağa laşktıgmda özellikle ınsallah hareket etmez bi diyorum edince bayaga kötü oluyorum bende
Fatosef Yumurcakk gerilme toplanma gibi. Bebek içeriden ittiriyor karnın rahmin patliycak gibi hissediyorsun. Bi nevi basınç gibi.
Yumurcakk Fatosef ben tamamen yanlış biliyordum kasılmayı kasık ağrısı sanıyordum🙁 evet taş gibi oluyo ve aşşağıdan cok iğneliyo sonra ve aşşağıdada basınc var
Yumurcakk Songul606_ sımdı doktordan geldım herseye normal diyorlar bılmıyorum canım 😩bende aynısını sordum cünkü ama karnın cok kasılırsa sıcak tut dedi bana taş gibi hissedersen fln
Fatosef Yumurcakk yok kuzum o kasık ağrısı ayri zaten. Bu bebegin sertleşmesi karnını rahmini falan germesi gibi istemsiz ikinma gibi ittirmesi tarzında oluyor. 😊
hulya4627 Songul606_ 37+5 Aynı şey bendede oluyor cnm nst de şancı çıkmıştı ama açılma vs hiçbişi yok