Serha Aysnn3705 iki gündür sarma sarıyordum o yeter artık kurabiye börek fln da koyacağım inşallah ne kadar çok yaparsam o kadar rahat ederim diye aklıma ne gelse yapacağım bakalım
Serha Aysnn3705 aynen sizin için iyi olur gelen misafir için değil evde hazır yemek olsun diye yapıyorum bebek olunca vaktim pek olmayabilir 😇
Didonutella Aysnn3705 valla kimse gelmesin korona var ha geldi diyelim bide hizmet bekliyorlarsa kusurabakmasınlar ya… Siz misafir kabul etceksiniz sanırım. Bebeğinize kimseyi elletmeyin bence.
Aysnn3705 Didonutella yok zaten kimsenin kucağına aldırtmam öptürtmem çocuğu bakan yattığı yerden baksın hizmet beklemeseler de sorarlar ikramlik bişe yok mu die en azndn dolaptan çıkarıp kendileri hazırlarlar
Yeppudaa Aysnn3705 sarma . Açma.peynirli poğaça. Haşlanmış nohut . kavurma . Patlıcan biber domates kızartıp buzluk poşetine koy. Aklıma başka birşey gelmiyor .
Merymeymen Aysnn3705 valla bu sicakta kendime zor hazrlyrm zaten birde gelenleri dusunemicem gelen bi zahmet getiriversn de birlikte yiyelim😊
Yeppudaa Merymeymen hiç olurmu .onalr gelcek partisini yapacak güzel agirlamasan sulaleye meze olacn.hic düşünürlermi bı dolma sarsak . Yada kek götürelim uğraşmasin derlermi ..
Merymeymen Yeppudaa bosverr kim.ne derse desn valla inanrmsn su an aspirator karsndaym hala da su icindeym o.derce sicaklyrm haftaya carsamba dogurucam bi bardak suyu almaya useniyorum kaldi ki bide millete kek borek koyacam.buzluga 😊😊😊
Elif5361 Aysnn3705 Ben yapmayacağım bebek görmeye geliyorlar hasta ziyareti kısır günü değil herkes birşey yapıp getirmeli bence ama bizim sülalede o kafa yok maalesef mantıklı olan bebek çikolatası ve şerbet bitti
sevilll89 Aysnn3705 orası öyle ama gelenin dusunmesu lazım hastalık henüz bitmiş değil bize kimse gelmedi şükür bir iki kişi niyetlendi uygun bir dille kabul etmediğimiz i söyledik bebek biraz toparlansin diye